Rött läppglans

  - Annons -

  Jag fick besök av min syster Mia idag, som ville låna ett fint läppglans inför kvällens festligheter. Ibland är det bra att ha en sminkintresserad lillasyster ;)

  Hon hade på sig en leopardfläckig jumpsuit, och jag tycker att det är så himla snyggt med rött till just leopardmönster, och visste direkt vilket läppglans jag tyckte hon skulle ha!

   

  Lumenes läppglanspennor är alltid det jag använder på fest om jag vill ha färgstarka läppar. Ett läppstift kan vara svårare att applicera utan spegel, och om man i slutet av kvällen inte bryr sig om det längre så ser det alltid konstigare ut om ett rött läppstift är halvt borta, än om ett läppglans är det.

  Eftersom hon tog med sig läppglanspennan så minns jag inte exakt vilken av nyanserna som är knallröd (svårt att tyda bilderna på datorn) men jag tror att det är “15 Full Of Berries“. Handlar ni i affär så ser ni i alla fall :)

  - Annons -

  Skitsnyggt och superenkelt att bättra på under kvällen!

   

  Snygg syster jag har va? :)

  - Annons -
  Föregående artikelParty-tutorial
  Nästa artikelÖnskesminkning – Tutorial
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish