Silver Smoke – Silvrig sminkning

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Har ni en bra lördag och Alla hjärtans dag?? :) Det har jag! Jag har precis gjort en dopsminkning på en fin nybliven mamma, och nu sitter jag hemma hos min mamma och bloggar med min gulliga katt Carl-Philip i knät, och tänkte visa er min lördagssminkning nu innan jag och Miska tar ett mysigt bad tillsammans!

  Dagens look har jag gjort för att visa er den superfina 3-paletten Paese Shimmer Trio Eyeshadow i nyansen 109. Den innehåller en gråsvart, en silvrig och en ljus silvervit ögonskugga. Jag har använt alla de tre färgerna + en matt svart i ytterkanterna för att få lite mer djup i sminkningen :)

  1423921462-7902

  Silvervit ögonskugga i ögonvrån.
  Silvrig ögonskugga innerst/mitten av ögonlocket.
  Gråsvart ögonskugga ytterst på ögonlocket.
  Svart ögonskugga sotat ytterst på ögonlocket.
  Ljus kajalpenna längs vattenlinjen, Benecos White Natural Kajal Pencil.
  Svart eyeliner med vinge, Palina Drama Queen Perfect Liner Black.
  Svart mascara på överfransarna, Paese Adore 3D Lash Mascara.

  Läppstift, Paese Lipstick med arganolja i nyansen 16.

  - Annons -

  Visst är skuggorna fina? 3-paletten (109) kostar 79 kronor och finns att köpa här, den svarta singelpaletten 602 kostar 49 kronor och finns att köpa här!

  Hoppas ni blev inspirerade ♥

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  1. När man börjar på kanterna, som jag tror man gör (?), ska det vara rakt in då? Alltså, det ska inte vara någon kurva eller så, utan den ska vara rätt rak tills man kommer till ögonvrån typ? Eller börjar du inifrån ibland?

  2. Gaah, jag måste bli bättre på cateye! Tror det skulle passa mina ögon. Och så ser det ju så ruggigt snyggt ut! Skitsnygg mejk! Lika inspirerande som vanligt! <3

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish