Slimmad kropp med krämer?

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har precis börjat med någonting som jag alltid har varit skeptisk mot (och är fortfarande), men som har fått goda recensioner som har gjort mig så nyfiken att jag har tagit steget längre för att faktiskt testa och recensera!

  Det jag pratar om är dessa Slimmingkrämer, alltså krämer som gör huden (och fettet?) fastare så att man ser ut att vara mer slimmad och figurformad. Jag har alltid tänkt att “man ska äta nyttigt och träna för att må bra, men när man börjar vikthetsa med krämer, tabletter och konstiga dieter så tror jag att det gör mer skada än nytta”

  Men efter att ha läst om Yves Rochers slimming-serie så har jag ändrat uppfattning lite. Den innehåller totalt tre krämer + en förpackning tabletter. Efter att ha använt krämerna morgon och kväll i en månad, samt ätit två tabletter om dagen under den tiden, så ska man kunna se resultat.

  Det finns inga genvägar till en vältränad kropp, det håller jag med om, men när man läser om dessa krämer så låter det som att dom faktiskt gör nytta för huden också så varför inte testa! De ingredienser som “förändrar” kroppen är nämligen olika sorters växter som rensar huden på olika sätt, och jag kan inte se varför det skulle vara dåligt. Sen om det fungerar eller inte, det är ju en annan fråga ;)

  Dessa finns att köpa på Yves Rocher.

  - Annons -

  slimming-krämer-yves-rocher

  Enligt en undersökning på 33 kvinnor så har de tappat i genomsnitt 8 cm på mage och rumpa under denna tid. Jag kommer dock bara recensera känslan, för att gå på före- och efterbilder eller mått det tror jag inte på. Det kan hända mycket med kroppen på en månad, fast man inte tycker själv att man har ändrat någonting speciellt.

  Dock vet man ju själv hur sin kropp brukar förändras när man har varit mer nyttig, så man kan nog ändå se om det gett resultat eller inte. Hur “duktig” jag än har varit så har jag t.ex. alltid haft love handles på sidorna av magen, så om dom skulle försvinna så kommer jag absolut tro att det är dessa produkter som har hjälpt till!

   

  En av krämerna är specifikt till för mage och rumpa, och den innehåller:

  abdo-fessier-140
  • Lotus: bryter ner fett genom att öka fettförbränningen.
  • Koffein: formar genom att minska fettdepåer.
  • Centella : verkar uppstramande genom att stimulera kollagensyntesen.

   

  En av krämerna är specifikt till för lår, och den innehåller:

  cuissesfuselees2013-120
  • Grönt kaffe : motverkar celluliter genom sin utrensande effekt
  • Koffein : formar genom att minska fettdepåer
  • Hästkastanj: rensar ut genom att eliminera nedbrutna fettsubstanser

  Den tredje krämen är specifikt till för att ta bort celluliter, och den innehåller:

  - Annons -

  anti-cellulite2013-120
  • Grönt kaffe : motverkar celluliter genom att rensa ur
  • Grönt te : formar genom att minska fettdepåerna
  • Centella : verkar uppstramande genom att stimulera kollagensyntesen.

  Tabletterna är till för hela kroppen, och innehåller:

  defiligneminceur2013-140
  • Guarana : bevarade länge sin hemlighet långt inne i Amazonas regnskog. Det är i fröets innanmäte de välgörande krafterna finns gömda.
  • Blad av grönt te : har länge använts för sina figurformande egenskaper och har särskilt valts ut för sin förmåga att motverka lagringen av fett.
  • Yerba mate : kommer ursprungligen från Sydamerika och anses vara en välgörande växt som har en figurformande effekt på figuren.

   

  Det står lite diffust om varför just Guarana är bra för figuren, men jag googlade lite och hittade mycket om att det förbättrar minne, uppmärksamhet och humör! Det kan ju ha med det att göra också (?) har man mer energi så gör man säkert saker som får en att bränna fett? :)

  Så vi får väl se, i slutet på april kanske jag ser ut som en barbie och är pigg och glad som en duracellkanin! Vilken kombo ;)

  Hur som helst, ni får vänta en månad på slutsrecensionen, men jag kan i alla fall säga att krämerna åtminstone går in i huden snabbt vilket är ett måste om man ska palla använda dom två gånger om dagen. Dock hade jag velat ha en godare doft.

  Detta ska bli spännande i alla fall, tror ni på sånt här? :)

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish