Smink ska vara kul!

  - Annons -

  “Hej Helena! Jag blir så himla inspirerad av din nya hårfärg, och skulle egentligen också vilja ha en så häftig färg! Men jag är en person som inte sminkar mig så mycket, färgar inte håret mer än några blonda slingor och vet inte riktigt hur jag ska kunna våga någonting annat. Är lite rädd för vad andra kommer tycka och tänka, gör man ingenting så är man lite med “safe” liksom. Men skulle också vilja göra häftiga sminkningar med massor av färg och attityd, och göra mig till en riktig pingla! Mest för att det vore roligt :) Skulle behöva ett peppande inlägg, och höra vad du tänker och tycker om detta :) Tack för en bra blogg!”

  Ofta tror personer som inte sminkar sig eller fixar sig så mycket själva att skönhet är ytligt och onödigt, det är en ganska vanlig fördom inte minst bland äldre män (talar av erfarenhet inte vetenskap). Men det hela handlar inte om att bara ha ett fint yttre, eller puscha sitt självförtroende (vilket det också gör!) utan det handlar om att spegla sitt inre!

  Man ska se naturlig ut” och “man ska se ut som sig själv” i all ära, det är absolut superduperfint med lite smink och naturliga nyanser, det håller jag med om, och jag håller också med om att man inte behöver sminka sig om man inte vill. Men framför allt ska smink och skönhet vara roligt! En accessoar! Ett sätt att uttrycka sig på! :)

  Och sen måste det inte vara svart eller vitt heller, många säger saker som “tänk att stå och fixa sig så där mycket varje morgon” men jag kan vara superstylad ena dagen och sen gå runt i gamla kläder, slarvig tofs och helt osminkad dagen efter. Precis som jag ena dagen har en färgstark sminkning och fläta, och andra dagen har en mörk sotning och stram knut. Man behöver inte välja bara en stil, eller om man ska vara en person som har mycket smink eller inte, utan man gör det man känner för just idag!

  färga-håret-rosa-före-efter11

  - Annons -

  Jag vill att alla (alla som vill) med jämna mellanrum ska gå all in med både hår, kläder och smink och känna sig riktigt pang-snygg, och jag vill att alla ska göra det för att det är så himla roligt! Både under tiden man fixar sig, och efteråt när man känner sig som en riktig pudding! Och allt detta utan att lägga en minsta tanke på vad andra ska tycka och tänka.

  Våga vara snygg, våga vara ofixad, våga variera din stil, och våga vara dig själv! ♥

  IMG_0763_111

  PUSS på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Supersnyggt hår, passar dig så bra!
   Kan inte du testa och recensera lite mer produkter från Bareminerals? Framför allt basproduktion vore roligt! Deras matta foundation innehållet faktiskt ingen bitsmuth! :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish