Sminka en hy med mycket acne

  - Annons -

  Camilla sa…
  ”Har du något tips på sminkning när man har finnig hud? Min dotter skulle gå till doktorn idag pga att hon har så mycket finnar. Tycker så synd om henne för jag har själv inte haft de problemen. Hon står och sminkar sig var dag ca 1,5 timme och det är för mycket tycker jag när man är 15 år. Säljer du några bra produkter för detta ändamål? Några bra concealers eller liknande.

  Jag rekommenderar starkt gloMinerals Pressed Base Foundation, den använder jag alltid när jag sminkar folk med mycket acne! Den både vårdar huden och täcker jättebra.

  Måste tipsa om mina andra inlägg också:

  1. Dämpa rodnad i ansiket
  2. Täcka illröd finne – Med Redness Relief

  Malin som jag sminkade inför en plåtning här om dagen (jag la ut behind the scenes-bilder för några dagar sedan) hade väldigt mycket stressacne över hela ansiktet. Om du tittar på bilderna jag la ut så syns det inte alls, och hon sa själv ”denna ska jag köpa, och aldrig sluta använda!”.

  Sminka en hy med mycket acne

  Fotade ingen före-bild, men ni ser ju i alla fall att finnarna inte syns! Jag har inte ens concealer under :)

  - Annons -

  gloMinerals Pressed Base finns på creativemakeup.se. Bäst resultat får man med två olika borstar, en platt som man kan dutta extra med på finnarna och under ögonen, och en kabukiborste för resten av ansiktet.

  Jag rekommenderar dessa borstar från Nanshy, jättebra!

  Sminka en hy med mycket acne

  Här är resultatet på mig själv.

  ”Men nudh mineral’s foundation då?” tänker ni nu, ”Täcker inte den lika bra på finnar?”.

  När jag gör sminkjobb så är det gloMinerals jag använder, helt enkelt för att jag har köpt in alla nyanser för att jobba med redan innan jag ens visste att nudh mineral fanns.

  Jag har faktiskt därför aldrig testat nudh mineral på en person med mycket acne, och därför hellre rekommenderar gloMineral. Men om jag tittar på hur bra nudh mineral täcker allmänt så tror jag absolut att det också är bra för personer med mycket acne!

  Dessutom är ju nudh mineral’s concealers otroligt bra! Dom rekommenderas starkt :)

  Hoppas du är nöjd med svaret Camilla! 

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  8 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish