Sminkinspiration på Realitystjärnorna på Godset

  - Annons -

  Har någon av er sett gårdagens avsnitt av Realitystjärnorna på Godset?

  När jag jobbar hemma så brukar jag slå igång olika TV-program som jag inte tar mig tiden att titta på annars. De flesta program behöver man ju faktiskt bara lyssna på, så jag brukar lyssna på det istället för poddar ibland  :)

  Och idag hade jag (som varje tisdag de senaste 3 veckorna) Realitystjärnorna på Godset i bakgrunden, det är så roligt tycker jag! Och den enda gången jag tar en paus från jobbet och tittar också, det är de sista minuterna när de äter middag för det är så kul sminkinspiration! Ainas läppstift i senaste avsnittet, huur snyggt var inte det?? Och Zubeydes guldögonskugga, så himla fint!! :) Helst hade jag slagit ihop dom detaljerna i samma sminkning, det hade varit perfekt!

  Skärmklippss

  Visst var Aina jättefin i den här läppfärgen? :)

  - Annons -

  På tal om någonting annat – Miska säger att man ser det man är rädd för, och att jag som har spindelfobi ser spindlar oftare än andra för att mina ögon dras till dom. Intressant.

  Jag undrar därför:
  1. Någon som vet vad Aina har för läppstift så jag kan springa och köpa ett likadant? :)
  2. Var det bara jag som såg spindeln på väggen som syntes i avsnittet i typ en sekund????

  IMG_5485_111

  Ungefär så här såg jag ut när jag upptäckte den lilla krabaten, som jag önskar att jag aldrig hade sett för nu kryper det på hela kroppen!

  Hur som helst, nu ska jag återgå till mina sminkbilder som jag höll på med innan, och alldeles strax ska ni få se dagens steg för steg-sminkning! :)

  Kram ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish