Sminkjobb på SAS!

  - Annons -

  Oj oj nu är jag så trött att huvudet håller på att sprängas haha. Det blev en sen dag igår också, kom hem typ halv 1 på natten efter ett event där jag för ovanlighetens skull jobbade och inte vad gäst själv!

  Men på’t igen ba! :) Nu ska jag iväg till Stockholm för tredje dagen i rad, jag ska göra ett lite annorlunda sminkjobb som jag gör via Creative Make Up, eller annorlunda är det väl inte men det är på en annorlunda plats – Arlanda av alla ställen :)

  SAS ville göra någonting lite extra för deras personal, och det är jag som är det “lilla extra” :) Främst står jag redo med pincetten i högsta hugg och snyggar till deras ögonbryn, men kommer också visa upp lite produkter från webshopen och prata smink och permanent makeup för de som har funderingar kring det!

  Det är det som är så roligt med mitt jobb, det är så oerhört varierande! I onsdags var jag på gala, igår var jag på ett lanseringsevent, idag är jag på Arlanda och imorgon är jag bänkad framför sminkspegeln och datorn igen och myser med er läsare här i bloggen :)

  Livet leker helt enkelt!

  - Annons -

  Hoppas ni får en underbar fredag ni också ♥

  IMG_7023_111 - kopia

   

  Jag hinner tyvärr inte tidsinställda något sminkinlägg innan jag åker, men det blir inte lika sent idag så jag bloggar ikväll när jag kommer hem! Hörs då :*

  - Annons -
  Föregående artikelGreen party makeup (Cut Crease)
  Nästa artikelSminka sig piggare
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish