Smokey NYX

- Annons -

Jag tycker att det är lite psykiskt jobbigt att publicera dagens sminkning, jag blev nämligen inte klar och är därför inte helt nöjd med uttoningarna som är så viktiga på en kolsvart sotning.

Varför jag slutade före jag var nöjd? Svaret är enkelt – spindel i sminkrummet !! Usch vad löjlig man är haha, lätt att säga i efterhand men när jag väl står med en spindel framför mig så är det som att hela världen stannar och jag börjar kallsvettas, jag får verkligen panik!

Hur som helst, dagens sminkning är en svart sotning som jag gjorde för att testa NYX svarta ögonskugga “NYX Single Eyeshadow“. Och vilken sminkning är bättre att testa en svart ögonskugga på än en svart sotning? :)

IMG_4135_111

P14683.jpg_600_600

Jag använde ögonskuggsprimer från samma märke också, NYX HD Eye Shadow Base, och det fäste riktigt bra! Ögonskuggan är helmatt, kolsvart och enkel att jobba med. Jag gillar :) Kostar runt 89 kr så priset är inte helt fy skam heller!

black-smokey-eyes

Svart ögonskugga sotat runt hela ögat, NYX Single Eyeshadow (Black)
Svart kajalpenna längs övre fransraden och vattenlinjen, Shiseido Smoothing Eyeliner Pencil (Black)
Ljus skimrig ögonskugga i ögonvrån, Annikas Favoritskugga.
Svart mascara på alla fransarna, Paese Adore 3D Lash Mascara.

- Annons -

Läppglans, Paese Manifesto Liquid Lipstick (nyansen 912)

IMG_4124_111

IMG_4130_111

 Puss på er!

- Annons -
Föregående artikelByher.se inspirerar
Nästa artikelSolskyddsfaktor för ansiktet
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

Fendi Solglasögon – Prova glasögon online

Jag har gjort nått jättekul! 1. Valt ut ett par Fendi solglasögon (beslutsångest deluxe) och 2. prova glasögon online! Om ni tror att jag ska...

Sminkning för nybörjare (snabb och enkel)

Här kommer en sminkning för nybörjare (snabb och enkel), som är lika fin oavsett om du är nybörjare eller proffs! Samt till vardags eller...

D vitamin – Vad är det bra för & vad händer vid brist?

Vad är D Vitamin bra för och hur mycket D Vitamin per dag är nyttigt? I detta stora inlägg tänkte jag gå igenom hur...

3 KOMMENTARER

  1. Hen, tack för en underbar sminkblogg jag har följt dig i bloggen en lång tid och du har varit en av mina stora inspirationskällor & Linda Hallberg o helen torsgården.

    Nu har jag också börjat utveckla mitt sminkintresse så jag undrade jag om du kunde göra en bröllops tutorial.
    Då jag ska sminka min första brud och undrade även om du hade nått tips på vad man ska tänka på med kamera blixten och så eftersom du har så fina bilder.
    Du är grym!! Tack för allt tid och allt bra arbete du gör. Kram

  2. Sminkningen blev ju lika bra som det brukar bli.Så att du hade en spindel i rummet kundeman inte tro haha,,,Måste fråga om du har använt NYX mascara och läppstift.När det gäller mascaran så undrar jag i såfall om den ger mycket volym och om läppstiftet är fett (kan ej ha matta) ,kram :)

    • Vilken tur :) Jag har inte testat NYX Mascara, och jag har bara testat deras matta läppstift (en speciell serie som bara är matta) och gillar du krämiga läppstift så rekommenderar jag absolut inte dom :) Men NYX har ju andra läppstift också som är krämiga men dom har jag tyvärr inte testat. Kram!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish