Solbrun

  - Annons -

  Jag har inte sminkat mig på två veckor men det fick faktiskt bli en sminkfri dag idag också! Det har varit mycket att ta igen efter semestern, packa upp (finns det någonting tråkigare?) stortvätta, och sedan allt jobb runt företaget som jag inte har kunnat göra där borta, bokföring, beställningar, hämta ut paket, betala fakturor o.s.v. Har sprungit runt som en vilsen höna hela dagen! 

  Så istället för en sminkning så bjuder jag på en bild på hur jag ser ut just nu, jag har använt spf 33-50 i ansiktet hela tiden men har ändå fått en hel del färg (spf 33 i min dagkräm och sedan spf 50 i mitten av ansiktet) och så här ser jag ut nu:

  Lite skillnad från när jag åkte!

  Det är svårt att se hårfärgen när jag har håret uppsatt men nu har precis alla röda pigment försvunnit och jag är råttfärgad/sandblond med lite gröna toner haha. Har inte bestämt hur jag ska färga det så kommer nog se ut så här ett litet tag, typisk-Helena-beslutsångest-kan-inte-bestämma-mig-så-gör-istället-ingenting hehe.

  - Annons -

  Nu ska jag fortsätta springa lite här hemma så att jag förhoppningsvis kan komma in i vardagsrutinerna igen imorgon. 

  Ha en trevlig fredagkväll fina ni!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish