Solvård från Rituals – Bästa solprodukterna!

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Nu tänkte jag tipsa om en superbra solskyddsfaktor, för ni glömmer väl inte att smörja in er på Midsommarafton så att ni inte bränner er när ni dansar kring stången? Svar ja, jag är fortfarande inställd på att mitt beställda fina väder ska dyka upp i sista sekunden fast det inte ser så lovande ut för tillfället ;)

  Och jag kommer även tipsa er om en grym after sun, till er som bara är inställda på regn och kommer vara helt oförberedda när optimisternas sol-beställning verkligen kommer på fredag! Man ska aldrig bränna sig, men skulle det ske så är en bra after sun guld värt.

  Jag har nämligen fått pressutskick på två solprodukter från Rituals som jag tycker är galet bra! :)

  IMG_5497_111

  Rituals Sun Protection Milky Spray spf 30 är en vattenresistent solskyddsspray med både UVA och UVB-skydd, den återfuktar och vårdar huden med vitt te, Vitamin E och extrakt från Ginko.

  Jag tycker att den är superbra! Sprayen (som är ganska rinnig, som en mjöklig lotion) skulle kunna vara lite mer jämn, den är finfördelad och enkel att spraya men i mitten av strålen kommer det nästan ingenting alls, så trycker man en gång så sprayar man en ring på huden om ni förstår vad jag menar?

  - Annons -

  Men den är ändå lättapplicerad, och framför allt gillar jag att den går in snabbt i huden. Hatar kladdiga solkrämer. Huden känns mjuk och len, och o-kladdig :) Dessutom doftar den supergott!

  Kostar 200 kronor för 200 ml, just spf 30 är slutsåld på deras webshop (kika in i någon av deras butiker om ni har möjlighet, kan finnas där!) men spf 20 finns fortfarande att köpa om ni önskar lägre spf.

  Rituals Aftersun Hydration Lotion är en suuperskön aftersun lotion som kyler huden. Man känner att den blir kall och småpirrar lite även när man inte varit i solen. Innehåller 30% aloe vera. Krämen lugnar och återfuktar huden, och är bra även om man inte har bränt sig. After sun kan få din solbränna att hålla längre.

  Konsistensen är lite som en gel och går snabbt in i huden utan att kännas kladdig.

  Kostar 145 kronor och finns på Rituals.se :)

  IMG_5483_111

  Två tummar upp säger jag! ♥

   

  - Annons -
  Föregående artikelMillegos
  Nästa artikelNeon eyes
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish