Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2017

  - Annons -

  Som jag skrev i inlägget med gårdagens sminkning så var jag på Swedish Beauty & Cosmetics Awards igår och det var såå lyckat!

  Galan var i Blå Hallen på Stadshuset (samma som nobelfesten!) och Daniel Paris och Jessica Almenäs var konferencierer. Vi blev bjudna på 3-rättersmiddag och stämningen var verkligen på topp hela kvällen! Beauty Awards är lite som skönhetsbranchens Oscarsgala, fast med nominerade produkter istället för skådespelare. Ni kan se alla nomineringar samt vinnare på Beautyawards.nu :)

  Mitt sista tåg till Uppsala gick klockan 00.09 (galan började 19.30 så den är verkligen lång!) så jag var tyvärr tvungen att smita iväg innan alla priser var utdelade. Men inga sura miner när man fick sin goodiebag på vägen ut! Alltså den var verkligen enorm! Jag fick mjölksyra i armarna efter bara 10 meter, vilket i och för sig inte säger så mycket med mina små icke-existerande muskler ;) men ändå. Ska bli så kul att gå igenom den i helgen!

  Jag tog inte med mig kamera för det är ändå så svårt att fota bra bilder i sånna dunkla miljöer tycker jag. Men jag hittade några bilder på Facebook! På Greenpix på FB kan ni se bilder från galan och alla tjusiga människor :)

  - Annons -

  Och på min Insta Story ligger det massor av filmer från kvällen som ni kan se i några timmar till! Bland annat en film från när Lindas hatt blåste ner i vattnet och en dykare bubblade upp bredvid och fiskade upp den hahaha! Ni kan se alla filmer på min instagram @imakeyousmile.se.

  Halv 3 gick jag och la mig inatt, sen upp och jobba efter några timmars sömn. Känner mig lite mör men snart ska jag göra en festsminkning på en barndomsvän, sedan spela in en film på hur en ucw-behandling går till på salongen, och efter det bjuder Annika på middag eftersom hon har namnsdag idag! Så lite kaffe och Celsius på det så är jag på topp igen ;)

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish