The ONE IlluSkin Powder

Jag har recenserat Oriflames nya foundation ”The ONE Illuskin Foundation” och ni kan läsa den recensionen här om ni inte minns vad jag skrev.

Nu tänkte jag komplettera den recensionen genom att även visa er pudret “The ONE IlluSkin Powder” från samma serie! :)

“Lätt pressat puder som ger din hy en naturligt matt finish. Med HaloLight Technology™ som gör hyn fulländad och ger lyster. Mycket fin och lätt satinkonsistens som smälter in perfekt i hyn utan att lägga sig i fina linjer.”  så lyder beskrivningen på hemsidan.

IMG_4114_111

Kostar 169 kr.

Jag som egentligen föredrar löspuder för att matta ner sminket, gillar faktiskt även detta pressade puder!

Pudret mattar ner huden men man har fortfarande lyster kvar. Formulan känns len, är lättapplicerat och resultatet blir naturligt och fint. Inga konstigheter! :)

Nyanserna som finns är väldigt enkelt Light, Medium och Dark, och jag fick hem den mörkaste nyansen tyvärr och har därför inte använt pudret mer än en gång. Men jag upplevde ändå att själva färgen anpassade sig bra efter min hudton, och därför räcker det genom att bara gå efter om man är mörk eller ljus, och man slipper fundera över varma respektive kalla hudtoner.

IMG_4126_111

 

Puderpuffen som medföljer använde jag dock inte, jag föredrar en fluffig borste när jag applicerar puder!

Nu ska jag fixa en varm kopp te och jobba framför datorn hela kvällen. Miska är fortfarande inte hemma, jag åt glass till lunch och har fortfarande inte listat ut någon middag haha. Jag är inte lat, jag bara hatar att laga mat när jag är ensam ;)

Och imorgon blir det upp tidigt för då ska jag till Uppsala och göra en brudsminkning! :) Hoppas att jag får ta lite bilder och lägga ut så ni får se resultatet sen.

Kram på er!

Föregående artikelSminkning med få produkter
Nästa artikelRugguggla

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

3 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish