Throwback Thursday

- Annons -

Som jag har sagt tusentals gånger här i bloggen nu, så kommer jag inom kort att sätta i löshår! Exakt datum är inte bestämt än.

Det känns fortfarande lite konstigt, för i tonåren har jag alltid haft så långt hår att folk har trott  att jag har haft löshår, så jag blev nästan lite emot grejen med löshår för att jag fick höra tjatet hela tiden.

Dessutom är jag uppväxt under perioden då löshåret var en fjortisgrej (eller var det bara det i Gimo?). Alla köpte hem superbilligt syntethår och satte i själva hemma, och man såg alltid var personens hår slutade och löshåret fortsatte. Då kan man ju lika bra vara utan.

2
Så här såg jag ut när jag i 8:an tror jag det var, kanske 7:an, jag är lite osäker :)

Men nu blir det fint löshår på salong, rättare sagt Hairtalk som sätts i på Creative Zone i Uppsala. Har hört mycket positivt om Hairtalk den senaste tiden, så det ska bli spännande!

Nu väntar jag bara på att dom ska ringa och säga att dom har fått hem håret och har tid för mig, men jag tror att det blir någon gång nästa vecka :)

Någon av er som testat Hairtalk?

- Annons -
Föregående artikelFöre och efter
Nästa artikelIsaDorasminkning – Blåa ögon
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

Fendi Solglasögon – Prova glasögon online

Jag har gjort nått jättekul! 1. Valt ut ett par Fendi solglasögon (beslutsångest deluxe) och 2. prova glasögon online! Om ni tror att jag ska...

Sminkning för nybörjare (snabb och enkel)

Här kommer en sminkning för nybörjare (snabb och enkel), som är lika fin oavsett om du är nybörjare eller proffs! Samt till vardags eller...

D vitamin – Vad är det bra för & vad händer vid brist?

Vad är D Vitamin bra för och hur mycket D Vitamin per dag är nyttigt? I detta stora inlägg tänkte jag gå igenom hur...

1 KOMMENTAR

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish