Throwback Thursday

Som jag har sagt tusentals gånger här i bloggen nu, så kommer jag inom kort att sätta i löshår! Exakt datum är inte bestämt än.

Det känns fortfarande lite konstigt, för i tonåren har jag alltid haft så långt hår att folk har trott  att jag har haft löshår, så jag blev nästan lite emot grejen med löshår för att jag fick höra tjatet hela tiden.

Dessutom är jag uppväxt under perioden då löshåret var en fjortisgrej (eller var det bara det i Gimo?). Alla köpte hem superbilligt syntethår och satte i själva hemma, och man såg alltid var personens hår slutade och löshåret fortsatte. Då kan man ju lika bra vara utan.

2
Så här såg jag ut när jag i 8:an tror jag det var, kanske 7:an, jag är lite osäker :)

Men nu blir det fint löshår på salong, rättare sagt Hairtalk som sätts i på Creative Zone i Uppsala. Har hört mycket positivt om Hairtalk den senaste tiden, så det ska bli spännande!

Nu väntar jag bara på att dom ska ringa och säga att dom har fått hem håret och har tid för mig, men jag tror att det blir någon gång nästa vecka :)

Någon av er som testat Hairtalk?

Föregående artikelFöre och efter
Nästa artikelIsaDorasminkning – Blåa ögon

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

1 KOMMENTAR

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish