Tjejen som gick in i en glasvägg

  - Annons -

  Om ni undrar vad jag har gjort på näsan så gick jag in i en glasvägg här om dagen:

  IMG_2313_111

  Svar ja, man kan lyckas med det på riktigt! Hahaha!

  Jag var på event med Oriflame i veckan, och dom har sånna där snurrdörrar när man ska in, ni vet där man går in och så är det en glasskiva som åker framför en och så går man ut när man kommit fram till dörrhålet. Eller så gör man som mig, och går ut INNAN man kommer till dörrhålet… SMACK!

  1. Chocken. Vad hände och hur kommer jag ut?
  2. Såg någon? Japp, hon såg, hon ler (skrattar inombords)
  3. Smärtan. Jävlar vad ont det gör!
  4. Syns det? *Speglar mig i mobilkameran och ser två tårögda ögon och en intensivt röd näsa* Japp, det syns…

  Fick ställa mig och scrolla lite i telefonen innan jag tog hissen upp till eventet haha. Var inte nära på att gråta men ni vet hur det är att slå i näsan, tårarna kommer av bara farten för att det är så nära ögonen. Såg ut som att jag hade blivit slagen precis utanför!

  - Annons -

  IMG_2322_111

  Detta hände i onsdags och näsan blir bara rödare och rödare, och gör fortfarande jätteont. Jag trodde sånt här blev bättre och bättre (?) men inte för mig haha.

  Så ni som varit förbi salongen och sett mig gå runt med en röd och svullen näsa, det är ingen megafinne som är på väg ut och jag har heller inte varit i slagsmål. Bara oerhört klumpig och anser nu att alla snurrdörrar av glas borde förbjudas.

  Hur som helst så tackar jag gudarna för att det inte blev värre. Jag hade kunnat börja blöda (nästan konstigt att jag inte gjorde det) eller ännu värre, tänk om glasväggen hade gått sönder! Då hade jag dött pinsamhetsdöden och sprungit hem :)

  Tyck lite synd om mig nu, akta er för glasväggar och ha en fortsatt trevlig dag! ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish