Victoria Secret – Hy

  - Annons -

  Victoria Secrets modeller är oftast ganska naturligt sminkade, men ändå är deras sminkningar så eftertraktade och jag får ofta önskemål om att göra just Victoria Secret-inspirerade sminkningar.

  Det som gör dessa sminkningar så vackra är den fina lyster i hyn på modellerna som nästan strålar! Har man ett sådant glow i ansiktet, en bra hårdag och ett leende på läpparna så kommer man vara precis lika snygg som dom i vilken naturlig sminkning som helst, nästan lika snygg i alla fall ;)

  Och denna lyster är jätteenkel att skapa, och speciellt snyggt nu till sommaren då man dessutom fått lite extra färg. Nudh mineral har ett highlighterpuder “Pale Shimmer” som ger den här snygga lystern till hyn, och det går på tre sekunder att svepa med puderborsten över näsa, panna, haka och kindben, sen är man klar!

  Jag brukar även applicera Pale Shimmer på nyckelbenen och axlarna, huden får ett superfint glow och det framhäver solbrännan jättefint :)

  Highlighter Pale Shimmer

  - Annons -

   

  Kostar 199 kr och finns att köpa här!

  viktorias-secret-glow

   

  Kram, kram!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish