Victoria Secret – Hy

- Annons -

Victoria Secrets modeller är oftast ganska naturligt sminkade, men ändå är deras sminkningar så eftertraktade och jag får ofta önskemål om att göra just Victoria Secret-inspirerade sminkningar.

Det som gör dessa sminkningar så vackra är den fina lyster i hyn på modellerna som nästan strålar! Har man ett sådant glow i ansiktet, en bra hårdag och ett leende på läpparna så kommer man vara precis lika snygg som dom i vilken naturlig sminkning som helst, nästan lika snygg i alla fall ;)

Och denna lyster är jätteenkel att skapa, och speciellt snyggt nu till sommaren då man dessutom fått lite extra färg. Nudh mineral har ett highlighterpuder “Pale Shimmer” som ger den här snygga lystern till hyn, och det går på tre sekunder att svepa med puderborsten över näsa, panna, haka och kindben, sen är man klar!

Jag brukar även applicera Pale Shimmer på nyckelbenen och axlarna, huden får ett superfint glow och det framhäver solbrännan jättefint :)

Highlighter Pale Shimmer

 

Kostar 199 kr och finns att köpa här!

viktorias-secret-glow

- Annons -

 

Kram, kram!

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

Fendi Solglasögon – Prova glasögon online

Jag har gjort nått jättekul! 1. Valt ut ett par Fendi solglasögon (beslutsångest deluxe) och 2. prova glasögon online! Om ni tror att jag ska...

Sminkning för nybörjare (snabb och enkel)

Här kommer en sminkning för nybörjare (snabb och enkel), som är lika fin oavsett om du är nybörjare eller proffs! Samt till vardags eller...

D vitamin – Vad är det bra för & vad händer vid brist?

Vad är D Vitamin bra för och hur mycket D Vitamin per dag är nyttigt? I detta stora inlägg tänkte jag gå igenom hur...

1 KOMMENTAR

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish