Videopodden Avsnitt 1 – Grundsmink

  - Annons -

  Nu kommer ni få veta en rolig grej jag har pysslat med den senaste tiden, och kommer fortsätt att pyssla med också om allt går som det ska :)

  Jag och min syster Malin har startat en videopodd ihop!

  ”Vad är en videopodd?” tänker ni kanske nu. Jag och Malin har diskuterat länge om att det vore kul att göra en podd ihop med inriktning på smink men också en hel del sidoämnen. Men det är ju inte superroligt att bara lyssna  på smink, man vill ju gärna kunna se det framför sig, och därför slår vi ihop podd och videoblogg – jag filmas när jag sminkar mig och Malin sitter bakom kameran :)

  Första avsnittet är ett grundavsnitt där jag visar hur jag lägger mig bas, samtidigt pratar vi lite om inspirerande bloggar och personer och ni får lära känna oss litegrann!

  Det var lite svårt med just första avsnittet, mycket tekniskt som ska gå ihop, mobiltelefoner som glömts stängas av o.s.v. hehe, så det är en hel del klippningar. Men jag kan säga att det andra avsnittet är också redan klart, och där blir det mer snack och mindre klippande :)

  - Annons -

   

  Hoppas ni tycker att detta är kul! Både smink-mässigt men också principen att jag inte sitter ensam och pratar in i kameran utan att det är mer poddigt :)

  Det andra avsnittet publiceras inom kort, men har ni önskemål om teman (både smink och allmänt) så är det bara att hojta till!

  Kraaam!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  7 KOMMENTARER

  1. kul med videoblogg! filma gärna närmare, för man ser inte sminkningen så bra, hoppas din syster vågar visa sig en sväng, blir personligare då än bara en bakgrundsröst. ha gärna avsnitt som är 20-30 min, det är vad jag upplever är en tid man orkar kolla. ;) gärna tips om enkla frisyrer till sminkningarna du gör vore kul! :)

  2. Tänkte bara fråga lite..
   Ska man lägga sitt solpuder där man suger ihop kinderna, där det blir djupt, du förstår? eller ska man köpa ngt annat och lägga där? Tkr de är snyggt när det djupa framhävs. Läste att du skrivit att man lägger solpuderet på själva ”äpplet” om jag ej har fel för mig men jag lägger alltid mitt solpuder i det djupa. Gör jag fel då??
   Hur mörkt får ett solpuder lov o vara utan att det ser smutsigt ut liksom? Har ett solpuder från Elisabeth Arden som egentligen nog är lite för mörkt för mig, men tkr det blir snyggt ändå faktiskt!! Inte sådär orange.. Var går gränsen? :) eller är de tok fel?

   Kram

  3. Tycker det var en kul ide. Men blev så sjukt nyfiken på primern du använde i början så jag nästan inte kunde koncentrera mig. Kände ett starkt måste ha begär. :)
   Vart hittar jag den, vad kostar den, hur snabbt kan jag få den? :D

   Grymt jobbat tjejer. :)

  4. Jättekul idé som jag tror kommer bli jättebra med lite finjusteringar.
   Håller med föregående om att det hade varit trevligt att ha kameran lite närmre ditt ansikte sen tyckte jag att det blev ganska jobbigt att lyssna på då du låter väldigt långt borta och din syster väldigt nära.
   Ser fram emot andra avsnittet!
   Kram

  5. Tittade på första Videopodden,enda nackdelen att kameran var så långt från ditt ansikte.
   Hade velat kunna se ditt ansikte lite bättre,men annars var det super,du är så duktig:)

  6. Jättekul,och du är så behaglig att lyssna på.
   Måste säga att löspudret jag köpte hos dej är super,mycket nöjd.
   Återkommer med fler beställningar,kram :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish