Vinternaglar

  - Annons -

  Glitter gör sig snyggast när man fotar utan blixt, men eftersom det är kväll och jag inte har tillgång till dagsljus så får det bli blixtbilder på dagens nya naglar ändå, jag är så ivrig på att visa er! :)

  Om ni tycker att dom är snygga nu så kan ni ju bara tänka er hur fina dom är i verkligheten! Ska försöka ta nya bilder imorgon och se om dom blir bättre :)

  Som vanligt är det Christina på Nails Uppsala som tagit hand om mig, hon är så duktig och det är alltid lika kul att sitta och snacka lite skit med henne!

  Denna gång gjorde vi längden lite kortare än vanligt, och ändrade formen så att alla är fyrkantiga (innan har jag haft vissa spetsiga också). När jag tittar på naglarna så tycker jag att dom är långa, men så fort jag slappnar av och råkar peta på en nagel så tror jag att den gått av haha. Så nu förstår jag hur långa jag verkligen hade innan.

  Riktiga vinternaglar blev det, med tre olika sorters glitter, och mönster i vitt!

  - Annons -

  Ni missar väl inte att ni får 15% rabatt om ni anger Imakeyousmile när ni bokar tid! Salongen ligger på Creative Zone på Kungsgatan 41 i Uppsala.

  Och som sagt, ni ska få bättre bilder imorgon! :)

  Kram, kram!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish