Bästa Mascaran – Magnetic Lash Mascara (Video + bilder)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Här kommer en efterlängtad video med den bästa mascaran Magnetic Lash från märket Santhilea London!

  Jag var tvungen att googla mig själv för att hitta info om hur länge jag har använt den här mascaran nu, svaret är sedan mars 2014! Jisses! Det om något måste vara ett bevis på att det är den bästa mascaran! :)

  Jag hittade detta gamla inlägg där jag skriver att jag ska på presseventet och minns att jag testade mascaran direkt när jag kom hem!

  Gulle jag, 20 år var jag då och hade inte en blekaste aning om hur mycket denna mascara skulle komma att betyda, både för mig själv och för mina stamkunder som köper den regelbundet :) ♥

  Innehållsförteckning för detta inlägg:

  1. Video – Magnetic Lash Mascara
  2. Vad är Magnetic Lash Mascara?
  3. Vad är så bra med mascaran?
  4. Hur använder man fibermascara?
  5. Recensioner av Magnetic Lash
  6. Om Santhilea London

  1. Video – Magnetic Lash Mascara

  - Annons -

  I denna video pratar jag om varför det är den bästa mascaran och visar hur jag använder den!

  Tillbaka till toppen ⤴

  2. Vad är Magnetic Lash Mascara?

  När man köper mascaran så får man med en hylsa med svarta fibrer! Dessa används för att förlänga fransarna, de liksom lägger sig som en liten förlängning på toppen av varje ögonfrans.

  Men det är inte främst för att fibrerna är så bra som den säljer så mycket, utan för att mascaran i sig är så himla GRYM! Så fibrerna är en bonus, vissa använder fibrerna bara på speciella dagar och andra använder dom inte alls utan köper den bara för mascaran!

  Tillbaka till toppen ⤴

  3. Vad är så bra med mascaran?

  1. Smular inte
  2. Kladdar inte
  3. Är vattenresistent (näst intill helt vattenfast enligt mig)
  4. Ändå lätt att tvätta bort = perfekta vardagsmascaran!

  Den här kombon, alltså att den ska hålla bra utan att färga av sig på brynbenet (vanligaste problemet för mig med oljig hy) och vara så vattenresistent att den tål både tårar och regn – SAMTIDIGT som det går snabbt att tvätta bort den på kvällen. Den kombon är inte jättelätt att hitta :)

  Det är ju en balans där mellan att det ska sitta stenhårt hela dagen, men släppa jättelätt när man väl vill få bort det haha. Magnetic Lash lossnar som i små bitar så länge du har varmvatten eller en bra rengöring. Jag brukar tvätta bort den med min vanliga ansiktsrengöring och varmvatten, fungerar strålande!

  - Annons -

  Denna mascara är den bästa mascaran som inte fäller!

  bästa mascaran som inte fäller

  Så här långa ögonfransar har jag alltså inte naturligt, utan topparna är dessa svarta fibrer.

  Tillbaka till toppen ⤴

  4. Hur använder man fibermascara?

  1. Måla mascaran som vanligt, gör ett öga i taget
  2. Dra med fiber-borsten från mitten av fransarna och ut på topparna. Var ganska snabb så att mascaran inte hinner torka.
  3. Måla ett till lager mascara, lägg på ordentligt så att inga fibrer ligger löst.

  Det bästa är att kolla på videon högst upp i inlägget för det är lite svårt att fota en snygg steg för steg, man måste nämligen som sagt vara snabb från att man målat mascaran till att man lägger fibrerna. Så om mascaran hinner torka så fäster det inte lika mycket fibrer.

  Men här är en bild som jag fotat tidigare som jag tycker visar väldigt bra:

  bilder Bästa Mascaran - Magnetic Lash Mascara

  Här la jag fibrerna i två steg eftersom det inte fäste så mycket då fransarna hann torka lite medan jag fotade bara-mascara-bilden :) Men i videon ovan så lägger jag bara ett lager fibrer och det gör stor skillnad också!

  Tillbaka till toppen ⤴

  5. Recensioner av Magnetic Lash Mascara

  I skrivande stund har Magnetic Lash Mascara 12 recensioner i min webbshop och alla är 5-stjärniga! ♥

  - Annons -

  recensioner Bästa Mascaran - Magnetic Lash Mascara

  Tillbaka till toppen ⤴

  6. Om Santhilea London

  De första åren då jag använde mascaran så var det den enda produkten de hade lanserat, det är liksom inget stort sminkmärke utan Santhilea (som är grundaren) la all sin fokus på att ta fram den allra bästa mascaran!

  Bästa Mascaran - Magnetic Lash Mascara

  Blir jätteglad för respons på mina videos! :) Vore kul att få veta om ni har några önskemål på någon produkt eller sminktips ni vill att jag ska visa!

  Den bästa mascaran finns att köpa här!

  Kram ♥

  Tillbaka till toppen ⤴

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish