Brun sotning steg för steg

  - Annons -

  Jag hjälper ofta kunder som vill börja använda ögonskugga och undrar vad de ska ha för färger. Vilka färger jag rekommenderar är helt olika beroende på vilken person jag pratar med, men det finns två färger som jag rekommenderar alla att ha i sminksamlingen och det är två riktigt bra matta ögonskuggor: en mörkbrun och en svart!

  Oavsett om du i övrigt gillar skimmer, färg, diskreta toner o.s.v. så är en brun och en svart ögonskugga så enormt användbart. Allt från smådetaljer som att lägga en dutt mörkbrunt ytterst på ögonlocket när du vill få mer djup i sminkningen eller sota fransraden med svart.

  Eller! Som jag har gjort i dagens sminkning för att visa er hur extremt bra Paese mörkbruna ögonskugga Kashmir Eyeshadow (604) är – använd helt ensam till en smokey eye!

  - Annons -

  Jag har sällan läppglans, oftast gillar jag (på mig själv) krämigt eller matt men sällan högglansigt. Förutom när jag har en helmatt ögonmakeup, då ÄLSKAR jag att bryta av med glansiga läppar!

  BAS:

  Alla produkter finns i min webbshop Creativemakeup.se!

  Ansiktsprimer – Paese Makeup Base (Mattifying)
  Concealer – Pixi Pat Away Concealing Base (1 Cream)
  Foundation –
   Pixi Beauty Balm (3 warm)
  Puder som neutraliserar rödhet glo Redness relief powder
  Puder – Paese Bamboo Silk Powder
  Contouring – Contouring Palette (2)
  Rouge – Paese Powder Blush (57)
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist

  Ögonbryn – glo Micro Brow Pencil (Light brown)

  Läppstift – glo Lipstick (Confetti)
  Läppglans – glo Lipgloss (Pink Blossom)

  Kortfattat: Brun skugga över och under ögat, sudda, sudda, sudda. Svart skugga längs fransraden och sudda litegrann. Klart!

  ÖGON:

  - Annons -

  Alla produkter finns i min webbshop Creativemakeup.se.

  Grunda med ögonprimer innan du börjar! Jag använder Pixi Eye Bright Primer.

  1. Mörkbrun skugga på hela ögonlocket, Paese Kashmir Eyeshadow (604)
  2. Samma skugga under ögat
  3. Tona ut i globlinjen
  4. Ljus skugga i ögonvrån och under brynet, Paese Kashmir Eyeshadow (667)
  5. Svart skugga längs övre fransraden, Paese Kashmir Eyeshadow (602)
  6. Svart mascara på alla fransarna, Magnetic lash mascara

  Klart!

  Jag har tatuerat vattenlinjen ljus + svart lashliner (fransmarkering) mellan övre fransarna. Så för exakt samma resultat kan ni komplettera med en ljus kajalpenna (t.ex. glo Precision Eye Pencil i nyansen Peach) längs vattenlinjen samt en svart kajalpenna eller skugga mellan ögonfransarna, jag gör oftast fransmarkering med krämeyelinern Ebony från Kryolan :)

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish