Dip-in nagellacksborttagning i burk (recension)

  - Annons -

  Jag älskar dip-in nagellacksborttagning, det är så himla smidigt ju!

  Flera märken har ”dip-in nail polish remover” och jag har testat lite olika, men just idag kommer en recension specifikt på Maybelline Express Remover.

  dip-in nagellacksborttagning nail polish remover

  Vad är dip-in nagellacksborttagning?

  En dip-in nail polish remover är en nagellacksborttagning i burk-format där man doppar ner fingret. Inuti burken finns flytande remover och en svamp med hål i.

  - Annons -

  Det är smidigt eftersom:

  1. Det tar bort nagellack snabbt
  2. Du behöver ingen bomull
  3. Räcker länge eftersom innehållet inte hälls ut. Man köper ny när den blir för missfärgad, vilket är väldigt många användningar!
  4. Du slipper en aceton-luktande soppåse

  Jag (och min pojkvän) hatar nämligen lukten av nagellacksborttagning som sprider sig i köket när man slängt bomullspadsen i soporna. Då måste man gå ut med soppåsen direkt vilket är onödigt om den inte är full.

  De senaste åren har jag använt dip-in nagellacksborttagning (olika märken) och vill inte använda vanlig remover igen. Det här är för smidigt! :)

  bästa nagellacksborttagningen burk acetonfri

  Recension: Maybelline Express Remover dip-in nagellacksborttagning

  Maybelline Express Remover är en acetonfri nail polish remover som innehåller 75ml.

  Mängden innehåll är dock inte väsentligt, så länge produkten fungerar bra. Den tar nämligen typ aldrig slut eftersom man inte häller ut någonting, utan doppar fingret rakt i.

  Maybelline Express Remover är lika effektiv som alla andra jag testat! Det går jättesnabbt och den håller sig fräsch länge! Jag har nu haft den i ganska exakt ett år och det är först nu som den börjar bli lite missfärgad. Den funkar fortfarande lika bra, men man ser att den är inne på sista refrängen :)

  Det enda som är lite jobbigt är den starka lukten, dels alkohol-starkt men också parfym. Men så är det nästan alltid med removers tycker jag och eftersom processen går så snabbt så är det inget större problem.

  Hur använder man en dip-in nail polis remover?

  Man doppar fingret i burken, gnuggar lite snabbt mot svampen och sen är nagellacket borta!

  Glitternagellack lossnar inte lika enkelt dock. Det är svårt med alla typer av removers men en dip-in nagellacksborttagning är extra krångligt eftersom glitterkornen ”hakar tag” i strukturen svampen när man gnuggar. Jag brukar ta bort det mesta, sedan filar jag försiktigt bort resten med en mild nagelfil.

  - Annons -

  nagellacksborttagning i burk

  Maybelline Express Remover finns att köpa på t.ex. Coolshop.se (adlink) som också har andra roliga märken, sminkspeglar och prylar :)

  IsaDora har också en dip-in nagellacksborttagning med samma princip som jag läst bra recensioner om. Den finns på Lyko.se (adlink) och är lite billigare än denna från Maybelline. Jag har inte testat den själv dock men den sägs vara bra!

  Kram på er! ♥

  Läs även: Göra akrylnaglar på sig själv (steg för steg) 

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish