Revisión de la máscara de pestañas Sweed Lashes (nube y levantamiento de pestañas)

  Inlägget innehåller reklamlänkar (adlinks) till Lyko.se

  - Publicidad -

  Sweed Lashes Mascara är otroligt omskrivna i sociala medier och här kommer min recension av båda varianterna; Sweed Lashes Cloud Mascara och Sweed Lashes Lash Lift Mascara!

  Jag är en riktig mascara-nörd och blir otroligt nyfiken på hypade mascaror, som t.ex. L’Oréal Paris Sky High Mascara som jag recenserade i esta publicación de blog Hace un tiempo.

  Är dessa så bra som det ser ut på Instagram? Och varför är då alla recensioner på Lyko ganska blandade åsikter? Det tror jag mig ha svaret på!

  Sweed lashes mascara, recension, cloud mascara, lash lift mascara, sweed, gabbi,

  Sweed Lashes Mascara

  Varumärket fokuserar på produkter för ögon och ögonfransar. De är mest kända för sina lösögonfransar men i sortimentet finns även mascaror, ögonfransserum, kajalpennor och ögonbrynspennor.

  - Publicidad -

  Det finns i två olika varianter av Sweed Lashes Mascara:

  Sweed lashes mascara, recension, cloud mascara, lash lift mascara, sweed, gabbi, gummiborste,

  Sweed Lashes Cloud Mascara – Recension

  Sweed Lashes Cloud Mascara (adlink) är hylsan med moln på sig (hur fint?!) och utlovar ett fjäderlätt resultat med både intensiv volym, definierade ögonfransar och otrolig längd. Allt man vill ha alltså !! ;)

  Solicitud: Borsten är väldigt trevlig! En gummiborste som kammar stråna ordentligt.

  Jag hade en väldigt bra ögonfransperiod när denna bild togs. Men jag har använt mascaran en i över en månad nu och i skrivande stund är mina ögonfransar bångstyriga och korta! Ni vet hur man ibland bara har en kaos-period med fransarna..

  Och då är mascaran inte lika lätt-jobbad längre. Kanske för att den är just väldigt lätt i konsistensen – man kan inte ”jobba upp” fransarna så mycket liksom.

  Resultados: Resultatet är inte ”wow vilken bra mascara” men det blir absolut fint resultat som ni ser på bilden :)

  Sustentabilidad: Jag har väldigt oljig hy och svårt att hitta mascaror som inte kladdar – och denna är inget undantag. Jag kan inte använda denna mascara från morgon till kväll för jag får svarta fläckar under ögonen i slutet av dagen.

  Sweed lashes mascara, recension, cloud mascara, lash lift mascara, sweed, gabbi, gummiborste

  Sweed Lashes Lash Lift Mascara – Recension

  Sweed Lashes Lash Lift Mascara (adlink) är lite rolig eftersom tanken är att den ska svärta ner MELLAN varje frans och skapa en eyeliner-definition som ger intryck av en fyllig fransrad. Som en lashliner!

  - Publicidad -

  Jag har gjort ett separat inlägg om fransmarkering/lashliner i ett tidigare inlägg om ni vill veta mer om hur man kan sminka det: Marcado francés / Lashliner: ¡así es como funciona!

  Cepillo: Jag tycker att det funkar! Jag är inte förälskad i borsten överlag men den är helt okej.

  Solicitud: Den separerar mer än cloud-mascaran och är väldigt lättapplicerad.

  Resultados: Under min bra ögonfransperiod (som jag nämnde ovan) så blir denna Sweed Lashes Mascara fin! Ett ganska naturligt resultat som ni ser på bilden. Men under min dåliga fransperiod så var den katastrof, för taggarna på borsten är inte tillräckligt långa då för att kamma så mycket som jag hade behövt för att få pli på ögonfransarna.

  Men fint resultat en bra ögonfransperiod, men inte heller wow, men ändå fint!

  Sustentabilidad: På samma sätt som Cloud-mascaran så kladdar denna på mig. Tyvärr!

  mascara som kladdar, mörk under ögonen, oljig hy mascara

  Lite dålig bild eftersom det var så mörkt på kvällskvisten, men så här svarta fläckar får jag under ögonen av båda dessa mascaror.

  I produktbeskrivningen på Lyko så står det ordagrant ”utan att smula eller kladda” men det claimet gäller inte personer med oljig hy enligt mig.

  sweed recension, cloud, lash lift, mascara

  - Publicidad -

  Resumen

  Jag är övertygad att om man har långa och lättjobbad ögonfransar naturligt, och inte oljig hy, så kommer man gilla Sweed Lashes Mascara! För de ger verkligen en fin volym och längd samtidigt som de separerar.

  Men anledningen till att mascarorna är en vattendelare gissar jag är för att ingen av dom är särskilt klockren när fransarna är mer bångstyriga, så det beror helt på hur dina fransar är naturligt.

  Summa summarum: Ingen mascara för mig, varken Cloud eller Lash Lift, eftersom hållbarheten inte lirar med min oljiga hy. Men många gillar dom och jag förstår ändå varför! :)

  Lea también:

  - Publicidad -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Escribo principalmente sobre belleza, pero también ofrezco destellos de la vida empresarial y la construcción de nuestra propia autocaravana. ¡Vanlife aquí vamos!

  2 COMENTARIOS

  1. Fantastiskt snyggt hår. Hur gör du när du lägger dej o sover ….kan vågorna håĺa sig bgbbdag och fixar det ?
   Och jag värdelöst på inbakadde flätet funkar det det någorlunda med vanliga ? Elbkan göra fler smindre fläter tror du ?
   Tackbpå förhand LME

   • Tack! :) Mitt hår håller sig inte så vågigt flera dagar i streck, men dag 2-3 kan det fortfarande finnas lite vågor kvar om det inte är fuktigt väder ute. Jag brukar fläta om håret varje kväll om jag med säkerhet ska ha vågigt hår dagen efter. Två vanliga flätor funkar också om man inte flätar så hårt – gör du en hård fläta blir kanten från hårbotten väldigt tydlig. Men en lös fläta gör diskreta vågor i längderna :) Jättefint det också!

  ¡Escribir un comentario! :)

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Artículos Relacionados

  Últimas publicaciones

  es_ESSpanish