Färga blonda ögonbryn

- Annons -

Titta vilken fin ögonbrynsförvandling jag gjorde på en kund i lördags, jag älskar att färga blonda ögonbryn! :)

Jag använder färger från Refectocil och här har jag blandat färgerna Light brown och Natural brown 50/50. Vi säljer dessa i webshopen också (+ väteperoxid som man behöver till) för er som färgar era egna ögonbryn :)

Sen gör ju själva brynplockningen stor skillnad också! Jag lyfte hela brynet genom att plocka mycket från undersidan och sedan färga lite högre upp i högsta punkten. Och självklart klippa alla långa strån och “rensa upp” med saxen för ett välformat bryn.

Blonda ögonbryn är så sjukt kul att färga, det blir sån skillnad!

- Annons -

Boka tid hos oss i Uppsala på Creativemakeup.se ♥

- Annons -
Föregående artikelSmokey makeup with colours
Nästa artikelBlå sommarsminkning
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

2 KOMMENTARER

  1. Jätte fint och enorm skillnad! Hur använder man refectocil? Blandar etc.och hur länge lät du det verka? Tack på förhand!

    • Tack! :) Jag blandar ganska lite, två små klickar av varje färg (eftersom jag hade både naturbrun och ljusbrun på denna) och lika mycket väteperoxid. Sen rör jag om med en snedställd pensel (man inte är rädd om) och applicerar. Sedan rensar jag kanterna på brynen med en tops så att man får en fin form och symmetri. Låter verka ganska kort första gången, och lägger hellre på en gång till om man vill ha mörkare. 5 minuter kanske? Kör på känsla. Ibland behöver det bara läggas på mer i högsta punkten och i kanterna av brynet, då lägger jag inte färg på hela brynet. Sen är det klart :)

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish