Färgglad mascara på underfransarna

- Annons -

Jag har letat efter färgglada mascaror till vårt sortiment på Creativemakeup.se men inte hittat några som jag tycker är tillräckligt bra. Jag brukar oftast inte använda färgglad mascara på överfransarna däremot tycker jag att det är jättefint på underfransarna.

Men så har jag till min stora glädje insett att Kryolan Cake Liner Sealer funkar strålande att blanda med ögonskugga och måla på underfransarna, så kan man göra en mascara av vilka ögonskuggor som helst!

Så här kommer en tutorial på det :)

Fint va? :)

Bassmink:
Ansiktsprimer – Pixi Flawless & poreless primer
Concealer – Pixi Pat Away Concealer (2 Nude)
Foundation – gloMinerals pressed base foundation (Golden medium)
Puder mot rödhet – gloMinerals Redness Relief Powder
Contouring & highlighter – Pixi Contour Creator
Rouge – Paese blush (35)
Fixing mist – Pixi makeup fixing mist
Netmattande puder – Paese Bamboo Silk Powder

Brynpenna – Benecos Eyebrow designer (brunette)

Läppenna – glo Skin Beauty Lip Liner (Soulmate)

- Annons -

Jag fick frågan på min instagram här om dagen hur jag kunde få till så skarpa linjer fast jag använder pennor. Även den här bruna eyelinern med vinge är med en penna, och den var inte särskilt vässad heller.

Svaret är att man behöver en penna med relativt krämig konsistens så att den lätt glider på ögonlocket, så fort du måste ta i så blir det tjockt. Och sen är det bara att vara lätt på handen och “skissa upp” formen försiktigt och sen fylla i hela eyelinern. Ni ser mer i min tutorial nedan :)

Kryolan Cake Liner Sealer är en vätska som jag blandar med ögonskuggan, jag brukar göra det på en liten plastgrej jag har stå på sminkbordet men kan kan göra det på ovansidan av handen också om man vill, då är det bara att tvätta bort sen.

Jag applicerar med en platt och bred pensel, det är det enklaste för att applicera på underfransarna utan att kladda :)

Den turkosa ögonskuggan är Paese NEO Eyeshadow i nyansen 687.

  1. Måla ett lager med den turkosa mascaran du blandat själv på underfransarna
  2. Måla tunt på huden precis i franskanten också
  3. Måla ett till lager turkos mascara på underfransarna
  4. Måla undersidan av eyelinervingen med en brun kajalpenna, Paese Linea Automatic Liner (Brown glam)
  5. Måla ovansidan av vingen också
  6. Fyll i hela eyelinern
  7. Silvervit, skimrig ögonskugga i ögonvrån och under eyelinervingen, Paese Opal eyeshadow (Ice queen)
    Svart mascara på överfransarna, Magnetic last mascara

Klart!

Visst är det fint med färgstarka underfransar?? :)

Kram!

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

Fendi Solglasögon – Prova glasögon online

Jag har gjort nått jättekul! 1. Valt ut ett par Fendi solglasögon (beslutsångest deluxe) och 2. prova glasögon online! Om ni tror att jag ska...

Sminkning för nybörjare (snabb och enkel)

Här kommer en sminkning för nybörjare (snabb och enkel), som är lika fin oavsett om du är nybörjare eller proffs! Samt till vardags eller...

D vitamin – Vad är det bra för & vad händer vid brist?

Vad är D Vitamin bra för och hur mycket D Vitamin per dag är nyttigt? I detta stora inlägg tänkte jag gå igenom hur...

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish