Favoritkombo! Läppenna + färgat läppbalsam

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  I blogginlägget ”bättra på läppstiftet” nämnde jag att jag älskar kombon läppenna + färgat läppbalsam både till vardags och till fest.

  Idag tänkte jag därför visa er tre olika kombinationer med läppenna + färgat läppbalsam som finns i min webbshop Creativemakeup.se! :)

  Läppennan är glo Skin Beauty Lip Liner och det färgade läppbalsamet (som är min absoluta favorit-läpprodukt) Pixi Shea Butter Lip Balm!

  Läppbalsamet finns i sex olika nyanser, i detta inlägg har jag visat tre av dom och faktiskt skippat nyansen som jag använder mest för den har jag visat tusen gånger i bloggen redan ;) och det är nyansen Ripe Raspberry som jag alltid haft 3 stycken av – en i handväskan, en hemma vid sminkspegeln och en på skrivbordet där jag jobbar.

  Här får ni instället se nyanserna Honey nectar, Sweet peach och Scarlet sorbet tillsammans med olika läppennor!

  - Annons -

  Vad är så bra med denna kombo?

  1. Snyggt! Jag gillar skarpa konturer som man enkelt får med läppennan. Läppbalsamen finns dessutom i olika färger som går att kombinera till i princip vilka läppennor som helst oavsett om du vill ha en färgstark färg eller en mer diskret.

  2. Hållbart! Läppennan i konturerna brukar jag inte bättra på alls, när man äter/dricker så försvinner det ju sällan från hela läppen utan konturerna är fortfarande kvar.

  3. Enkelt att bättra på! Ett färgat läppbalsam är semitäckande och därför lättare att bättra på eftersom det inte blir lika skarpt, ofta gör jag det helt utan spegel. Jag gör läpparna på morgonen och sen tar jag bara med mig läppbalsamet.

  4. Bekvämt och vårdande! Många läppstift idag innehåller vårdande ingredienser men det slår ju sällan ett riktigt läppbalsam. Läppbalsam är krämigt på ett mjukt och bekvämt sätt som jag trivs väldigt bra i! Jag är ”allergisk” mot kladd på läpparna, har även lite svårt för läppglans även de av bra kvalité (det är ju en smaksak också) men känslan av dessa läppbalsam älskar jag!

  Coral crush & Sweet peach:

  Läppennan Coral Crush är jättefin tillsammans med det persikafärgade läppbalsamet Sweet peach.

  Jag börjar med att göra skarpa konturer med läppennan.

  - Annons -

  Sedan duttar jag med pennan in mot läppen så att färgen blir lite intonad.

  Och så på med läppbalsamet! Jag lägger på hela läppen men inte nödvändigtvis på millimetern längst ut på konturerna. Men så att pennan + läppbalsamet är lite omlott på varandra.

  Då blir det så här fint! :)

  Soulmate & Honey nectar:

  En ljusare kombo är läppennan Soulmate som tillsammans med läppbalsamet Honey nectar ger en ljus men jättefin ton på läpparna.

  Läppennan i konturerna + intonat en bit. Denna läppenna är supersnygg helt ensam också!

  Men med läppbalsamet Honey nectar också så får man en mjukare och mer återfuktad känsla på läpparna! :)

  - Annons -

  Moxie & Scarlet sorbet:

  Min favoritkombo är dessa läppbalsam till mer starka färger så som rött och mörkrosa, då det är extra värt att ha ett snabbt och enkelt sätt att bättra på med under dagen :)

  Läppenna i konturerna :) Dutta sedan på lite in mot läpparna också, som på alla andra bilder jag visat!

  Med det röda läppbalsamet sen så får man en skitsnygg och hållbar röd mun som är enkel att bättra på under dagen!

  Om du använder dessa läppbalsam utan läppenna så är de alltså inte alls lika pigmentrika som slutresultatet på dessa bilder :) Så vill man ha en mer diskret läpp en dag så är dessa ensamma grymt bra till det också såklart.

  Hojta till om ni har några frågor! Kram ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish