Festsminkning före & efter – Sotad Cat Eye-sminkning

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  I förrgår hade vi ett gäng på tre kompisar som gjorde brynplockning + sminkkurs på Creative Makeup samtidigt, jättekul :)

  Vi är ju fler makeupartister här så om man bokar in i tid så finns det flera tider samtidigt, så man kan komma 2-4 personer och boka sminkning (eller annan behandling) hos varsin makeupartist och så blir man fixade samtidigt. Jättemysigt verkligen, dom hade såå trevligt!

  Det här gänget gjorde dessutom vår nya behandling “Makeup-konsultation vardag och fest inklusive produkter” som innebär att man först gör en vardagssminkning, och sedan bygger man på det till en festsminkning, så man får lära sig både och! :)

  Man bokar in 30 minuter längre tid och priset är 1495:-, om man gör vardag eller fest så är det 895:-. Men det bästa är att i båda dessa varianterna så ingår det produkter för hela summan som man väljer valfritt i butiken efter sminkningen! Bra va? Så förutom sminkkurs i 2 timmar som en rolig aktivitet tillsammans så fick dom även skönhetsprodukter för 1495:- med sig hem :)

  Här är brynplockningen + sminkningen som jag gjorde:

  - Annons -

  IMG_6045_vattenstämpel

  Så fin!

  Ögonbryn
  Vi började med brynplockning och hon hade låtit dom växa ut för att det skulle vara lättare för mig att göra en bra form (älskar det!) och efter plockning och en hel del jobb med ögonbrynssaxen också så fick hon så otroligt snygga och fylliga ögonbryn! Så där så man blir riktigt avundsjuk :) Jag fotade före- och efter på brynen innan smink också (på bilden ovan så är dom ifyllda också) som jag kan visa i ett inlägg inom kort.

  Basen
  Hon har oljig hy så vi använde nedmattande primer och sedan mineralfoundation som jag jobbade in ordentligt i huden med en kabukiborste. Efter det contouring och rouge för att framhäva ansiktsdragen, och gjorde ganska mycket under kindbenen för att visa principen tydligt. Avslutade med fixing mist och efter det ett nedmattande puder också.

  Ögon
  Under sminkningen så har hon en vardagssminkning också (eftersom hon bokade sminkkurs vardag och fest) så den svarta ögonskuggan är inte lika intensiv som den blir helt ensam, men fortfarande otroligt snyggt!

  Hon ville se en mörk sotad cat eye i svart och brunt, och är inte rädd för att ha mycket smink.

  Läppar
  Hon älskar matta liquid lipstick och jag visade henne gloMinerals Suede Matte Crayon som är så himla bra! Hon gillade min personliga favorit Demure väldigt mycket men vi bestämde oss för Monogram till slut för en ljusare ton till så mörka ögon :)

  BAS:

  Ansiktsprimer  Paese Makeup Base (Mate) (Nedmattande)
  Foundation  gloMinerals Pressed Base (Honey Medium) (Mineralsfoundation)
  Contouring – Pixi Book of Beauty Contour Creator
  Rouge – gloMinerals Blush (Papaya)
  Fixing Mist – Pixi Makeup fixing mist
  Puder – Paese Bamboo Silk Powder

  Ögonbrynspenna + gel – Pixi Natural Brow Duo (Dark Brunette)
  Läppstift – gloMinerals Suede Matte Crayon (Monogram)

  - Annons -

  ÖGON:

  Ögonskuggsprimer – Pixi Eye Bright Primer
  Svart ögonskugga – Paese Kashmir Eyeshadow (602)
  Brun ögonskugga – Paese Kashmir Eyeshadow (604)
  Ljus ögonskugga – Paese Opal Eyeshadow Trio (Caffe latte)
  Ljus kajalpenna – Benecos Natural White Kajal (Längs vattenlinjen)
  Svart eyeliner – gloMinerals Micro Precise Eyeliner (Black)
  Svart mascara – Magnetic Lash Mascara

  IMG_6069_vattenstämpel

  Vill ni också boka tid hos oss på Creative Makeup så går det både att boka online på Creativemakeup.se eller ring oss på 018 10 50 13 ♥

  Kram!

   

   

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish