gloMinerals Lip Crayons (Härliga läppennor matta/krämiga)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Det som är nytt är mestadels gloMinerals-produkter, men även lite nya skimriga ögonskuggor från Paese samt Long Lash Gel från Refectocil som jag har använt i flera år nu!

  Jag kommer visa er allt inom kort, men idag tänkte jag visa er några av de superfina läppstift-pennorna som vi precis har fått hem från gloMinerals:

  IMG_0816_111

  Jag älskar crayon-pennor, dom ger samma resultat som ett lättstift, men är mer utformade som en krita vilket gör det lätt att applicera. Den har även inbyggd pennvässare i korken så man har alltid vässaren nära till hands när man vill ha en nyvässad spets för perfekt precision :)

  Pennorna innehåller Vitamin C och E samt mangoolja och sheasmör som gör formulan otroligt vårdande och återfuktande för läpparna.

  - Annons -

  gloMinerals Cream Glaze Crayon är ett krämigt läppstift med hög glamfaktor! Ger en lyxig, glossig look. Kostar 259:-

  gloMinerals Suede Matte Crayon ger dina läppar en matt, silkeslen yta, och sitter i flera timmar. Har en mild doft av pepparmint som ger en frisk doft och en kylande effekt. Kostar 259:-

  glominerals-claze-lip-pen

  Snygga va? :) Jag brukar i vanliga fall inte vara så mycket för så här högglansiga läpprodukter på mig själv, för även om dom flesta är mjuka och lena och inte ett dugg klistriga så gillar jag mer känslan av att inte ha någonting på läpparna alls. Men dessa alltså, jag skulle kunna ha dom på läpparna jämt!

  De är mjuka och krämiga på läpparna, samtidigt som man nästan glömmer bort att man har någonting på för att det känns så bra. Och man behöver inte mycket alls för ett heltäckande och snyggt resultat :)

  Och behöver jag ens nämna hur vad jag tycker om färgerna? Jag vill äta upp dom !!! Det är nyansen Jetset jag har på bilden överst i inlägget, pop-röd!

  glominerals-matte-lip-pen

  Men mina favoriter är utan tvekan dessa matta färger, jag är tokig i precis allihop! De tre på översta raden är milda “läppfärgs-färger” i olika mörkhetsgrader som är otroligt användbara. Och de nedanför är perfekta om man vill ha lite mer färg, Sorbet är en kall rosa nyans som bryter av så jäkla snyggt till en mysig vinteroutfit. Crush är en röd färg som verkligen poppar på läpparna, och Bombshell är en mer klassisk röd nyans som är så galet snygg när den är helmatt. Love!

  Många läppstift som är matta känns lite torra på läpparna, men inte dom här, dom är ett mellanting mellan krämiga till att de knappt känns på läpparna alls, mjuka och lena är två bättre ord :) Och framför allt får de full pott för hållbarheten, de sitter så himla länge på läpparna, första gången jag testade så fick jag en chock när jag 5 timmar efter sminkning kollade mig i spegeln och det såg lika snyggt ut fortfarande :)

  Jag blev som sagt kär i nyansen Demure vid första ögonkasten som ni såg i detta sminkning förra veckan:

  - Annons -

  IMG_0882_1111

  Dom här kommer ni få se MYCKET av här i bloggen den närmaste framtiden, jag är helt såld ♥

  Ni hittar alla gloMinerals-produkter här :)

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish