Glossiga läppar med Plumberry

  - Annons -

  glo Skin Beauty (tidigare gloMinerals) som jag säljer i min webbshop har ett läppglans i en så fin färg att jag dedikerar ett helt inlägg till bara den – och det är nyansen Plumberry! :)

  Plumberry är en lilarosa färg och blir högglansig på läpparna. Den har mycket pigment så antingen kan man lägga på ett ordentligt lager för mycket glans och färg, eller så lägger man tunnare (eller biter av på en servett) så får man en krämig känsla med mindre glans och en mildare ton men fortfarande mycket färg då den innehåller så mycket pigment. Båda är jättefint!

  Formula
  Läppglanset är krämigt och skönt på läpparna, inte alls åt det klibbiga hållet utan har en len konsistens.

  Doft
  Har en doft av mint, den är ganska diskret men känns fräscht!

  - Annons -

  Ingredienser
  Innehåller antioxidanter, solrosolja, ricinolja, E-vitamin, aloe vera och kamelia och pigmenten kommer från rena mineraler. Använder du dessa läppglans så behöver du inget läppbalsam för det återfuktar även torra läppar.

  Hållbarhet
  Alla kräm- och glansprodukter håller kortare tid än t.ex. ett matt läppstift, men för ett vanligt läppglans så sitter det ovanligt länge på läpparna!

  Läppglanset finns i fler nyanser också, Plumberry är relativt ny i sortimentet men Beloved har varit min favorit i massor av år redan när jag gick på gymnasiet! Men den som är absoluta bästsäljaren är Pink Blossom, en ljus ton med skimmer i. Alla andra är glansiga men innehåller inget skimmer.

  Ni kan se alla läppglans i min webbshop!

  Visst är det en fin färg? :)

  Och som sagt kan man lägga ett tunnare lager för ett mer milt resultat, eller så lägger man på ordentligt och biter av på en pappersbit och då blir det så här:

  - Annons -

  Det som är kul med pigmentrika läppglans är att man kan variera dom så här! :)

  Ha en fortsatt fin dag allihopa ♥

  - Annons -
  Föregående artikelYellow eyeshadow details
  Nästa artikelUpside down smokey eyeliner
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish