Go Monochrome Makeup

  - Annons -

  Igår fick jag hem IsaDoras senaste pressutskick “Go monochrome” och “Cover up” och båda ska finnas i butik redan nu. IsaDora kommer med så mycket nyheter hela tiden att jag inte hinner blogga om en sak innan nästa kommer, haha. Men nu började jag med nyaste först och är ovanligt tidig för en gångs skull.

  Jag kommer visa produkterna lite närmare i ett separat inlägg, jag har fotat swatch-bilder och testat “första intrycket” på alla produkter då jag i denna sminkning faktiskt har använt precis allt från utskicket! Kul va? :)

  Hoppas ni blir inspirerade!

  img_7576_111

  Här ser ni nyheterna i pressutskicket, de ska finnas i butik redan nu men jag hittar de ingenstans online att länka till än.

  - Annons -

  img_7757_111

  En snygg festmakeup som förstorar ögonen.

  img_7722_111

  Bassmink:
  Foundation – IsaDora Cover Up Foundation & Concealer
  Puder – IsaDora Blotting Powder
  Contouring – Pixi book of beauty (contour creator)*
  Rouge – gloMinerals Powder blush (papaya)*
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist*

  Ögonbryn – Pixi natural brow duo (Natural Brown)*
  Läppar – IsaDoras Twist-up Matte Lips (71 Blackout)

  ttutoriial_211

  Produkterna jag har använt är IsaDoras nya ögonskuggspalett med hela 12 nyanser, och deras nya “Kohl Kajal” som är eyeliner-kritor i svart och vitt.

  1. Ögonskuggsprimer, Pixi eye bright primer*
   Guld ögonskugga på hela ögonlocket
  2. Rödbrun ögonskugga ytterst på ögonlocket och längs globlinjen
  3. Tona ut kanterna
  4. Svart eyeliner suddat längs övre fransaden + vinge
  5. Vit eyeliner under vingen samt i ögonvrån
  6. Rödbrun ögonskugga längs undre fransraden
  7. Svart mascara på alla fransarna, Magnetic lash mascara*

  img_7705_111 img_7731_111 img_7737_111img_7657_111

  Jag har filmat den här sminkningen också, jag filmade ena ögat och fotade steg för steg på det andra, så idag har jag lagt ut bilder på det andra ögat än jag brukar. Tänkte ni på det? Jag som är så van att fota allt på ena ögat tycker att bilderna ser helt skeva och baklänges ut när det är det andra ögat haha.

  Det återstår att se om filmen är användbar, hoppas det! Håller på att testa tekniken och se vad som funkar bäst, men det är inte lätt :)

  - Annons -

  Hoppas att ni alla får en fantastisk lördag! ♥min-webshop

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish