En sak som jag har pratat om i flera år är att jag vill permanenta mitt hår, nu har jag bestämt mig för att göra det! Jag tror dock att jag vill vänta till våren bara, nu är det ju mössperiod och sen väntar en fuktig slaskperiod. Kanske roligare med ny frisyr när man kan börja med vårjacka och sånt? :)

Hur som helst, inatt sov jag med två inbakade flätor för att få ett liknande smålockiga resultat som permanent ger. Så sugen nu!!

Sen blev den en guldgrön eyeliner och mörkrosa läppar till det smålockiga håret. Hoppas ni gillar denna enkla vardagssminkning!

Ansiktsprimer – Pixi Flawless & Poreless Primer
Concealer – glo Under Eye Concealer (Golden)
Foundation –
glo Pressed Base Foundation (Golden light)
Puder – Paese Bamboo Silk Powder
Puder som neutraliserar rödhet glo Redness relief powder
Contouring – Paese Contouring Palette (2)
Rouge – Paese blush (35)
Highlighter – Pixi Glow-Y-Powder (London Lustre)
Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist

Ögonbryn – glo Micro Brow Pencil (Light brown)

Läppar – Läppennan glo Lip Liner (pronto) och lite av det färgade läppbalsamet Pixi Shea Butter Lip Balm (Ripe Raspberry)

Alla produkter finns i min webbshop Creativemakeup.se!

Den här kajalpennan från Pixi har en så himla fin färg, olivgrön med guld. Love it!

  1. Guldgrön kajalpenna som eyeliner med vinge, den är väldigt krämig i konsistensen så det är enkelt att få jämna linjer jämförelsevis med en vanlig kajalpenna, Pixi Endless Silky Eye Pen (Sage Gold)
  2. Ljusbrun skugga längs globlinjen och undre fransraden, Paese Contouring Palette (2) (samma som i ansiktet)
  3. Svart mascara på alla fransarna, Magnetic Lash Mascara

Klart! Simple as that :) Alla produkter finns i min webbshop Creativemakeup.se!

Kram, kram! ♥

3 KOMMENTARER

  1. Jag har haft två stycken permanent, med 5 månaders mellanrum. Det rekommenderas icke, då mina toppar just nu är väldigt slitna som fått vara delaktiga i båda behandlingarna haha. Så klipper cm för cm väldigt ofta så det kan försvinna någon gång. Men det är kul medan det varar! Skriv gärna sen vad ni använde för spolar osv, eller om det var sådana av mjukt material för mer “beach wave” liksom. Nyfiken!! :)

  2. Åh vad spännande! Jag är själv väldigt sugen på att permanenta håret, men är lite rädd för att ta steget. Vi har väldigt likt hår, tunt skandinaviskt som lätt blir fett. Till och med samma (naturliga) hårfärg har vi. Ska bli superspännande att se hur det blir på dig! Kommer surfa in på bloggen varje dag och hoppas på nyheten, haha!
    Har du något bra tips på frisör som kan utföra bra permanent (med stora lockar/vågor) i Stockholm? Jag har googlat runt men ännu inte hittat någon salong.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here