Hair Talk Extensions

Nu har jag haft min hårförlängning från Hair Talk i 6-7 veckor (sedan 25:e mars) som sattes i på salongen Creative Zone i Uppsala, och tänkte ge er en liten update på läget :)

Först och främst så trivs jag fortfarande som fisken i vattnet med mitt hår! Jag har vant mig vid fästena i hårbotten, det tog ett tag att vänja sig vid känslan av att alltid ha någonting som sitter fast där. I början var också mitt hårbotten ovant och kliade litegrann, och satte jag upp håret så kändes mitt hårbotten lite ömt ungefär som när man har haft uppsatt hår en hel dag och sedan släpper ut det. Men detta varade i bara 1-2 veckor.

hair-talk-bilder-605x1024

Jag har även hittat “mitt sätt” att styla det till vardags och hur det blir snyggt på kort tid. Jag bara sover i fläta med tofsen så långt ner som möjligt, och på morgonen släpper jag ut det, borstar igenom och har i lite hårolja med fingrarna så är det snyggt sen.

Jag märker ingen skillnad på att det skulle ha blivit slitet eller liknande. Några strån har släppt när jag borstat det och så, men absolut ingenting som märks att det är borta.

Men jag har fått en del utväxt under den här tiden, och känner att det snart är dags för både färg och uppflyttning av fästena. Men jag försöker vänta ut tiden lite under maj och kanske boka tid på Creative  Zone närmare slutet av månaden/juni, så att jag blir sommarfräsch och slipper göra någonting under sommaren.

hair-talk-extensions-recension-1
Utväxten är ändå inte speciellt störande, jag är ju van vid kontrasten mot knallblond och då är ju min utväxtfärg nu ingenting :) Men jag tror att fästena har en tendens att synas mer baktill om dom hamnar för  långt ner, så längre än juni kan jag nog inte vänta.

För övrigt är jag nöjd med precis allt, jag gillar deras produkter (hårinpackningen är guld!) och jag får mycket komplimanger för mitt hår nu vilket är superroligt!

Vill ni läsa mitt första inlägg om själva isättningen så kan ni klicka här.

Är det någonting ni undrar så hojta till :)

Föregående artikelHur lyckas man?
Nästa artikelSommarsminkning

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

1 KOMMENTAR

  1. Superfint! Jag jobbar numera endast med Hairtalk då det är så otroligt skonsamt mot det egna håret. Och hårets kvalité är ju super dessutom!

    Vill du ha hårinspiration, tips på bra produkter och snygga hårfärger så kika in på min hemsida.
    Följ min späckade vardag som frisör, hårstylistlärare, färgtekniker och makeupartist!
    Vi ses! <3

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish