Jag är inte en så tokig frisör ändå

  - Annons -

  Igår skrev jag om frihetskänslan att klippa sitt eget hår och känna att man inte riktigt bryr sig om hur tokigt det blir, och idag tänkte jag visa er resultatet! :)

  Jag är riktigt nöjd över beslutet faktiskt, det tog en minut, noll energi förutom lite extas-känslor, var helt gratis och framför allt så har jag fått mycket komplimanger för min nya frisyr!

  Vad tycks?? Inte så tokigt va?? :)

  Jag trivs bra i den här längden, tillräckligt långt för att kunna ha en bulle på huvet och inte så kort att man måste styla det för att det ska vara snyggt! Lite volym och sen kan man byta bena lite slarvigt under dagen bara så lägger det sig snyggt.

  - Annons -

  Och kampen mot den turkosa hårfärgen fortsätter haha! Här är en uppdatering:

  Jag skrev “över 10” för jag har tappat räkningen över hur många tvättar jag gjort nu faktiskt, men vissa tvättar är bara slarv-tvättar medan andra varit värsta djuprengörande rutinen för att få ur färgen så snabbt som möjligt.

  Jag tycker om färgen, speciellt nu när jag har en kortare frisyr, men jag vill få ur det helt innan mitt frisörbesök 11 januari, alltså om exakt en månad.

  Men om det inte går, är det någon som har erfarenhet av hur tokigt det kan bli om man bleker med sådana här färgrester i håret? Vad händer då? Jag är inte sugen på att se ut som en blondin som legat en hel sommar i klorvatten :)

  Kram!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Hej.
   Jag såg på en Åhlens affär en typ schampoo liknande flaska bland hårfärgningsprodukterna just för de färgerna. Den ska tydligen hjälpa att få bort färgen mer om jag inte minns fel.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish