Läppenna på hela läpparna – Pronto

  - Annons -

  Jag har aldrig tidigare funderat på att förstora läpparna men just nu är jag så himla sugen på att testa det, inte för att jag nödvändigtvis vill ha större läppar, jag tycker att min läppform och allting är väldigt fin. Men jag vill ha mer läppstift! Jag älskar läppstift, jag vill ha meeeer haha!

  Hur som helst, i dagsläget har jag inte dom pengarna att lägga på en sådan onödig grej så istället mumsar jag loss på läppennor! :) Då kan man måla långt utanför läppkonturen utan att det ser onaturligt ut, det håller jättebra och dessutom gör den skarpa läppkonturen att läppformen framhävs extra mycket.

  Idag tänkte jag tipsa er om nyansen Pronto av glo Skin Beauty Lip Pencil, titta så fin:

  Jag lägger även lite ljus penna runt läppkonturen innan för att framhäva formen ännu mer. Då använder jag glo Eye Pencil i den ljusa nyansen Peach som fungerar till läppkonturen på personer som har liknande hudton som jag.

  - Annons -

  Hur fin är inte den här färgen? Ett mellanting mellan röd och mörkrosa.

  Klockren favorit i min sminkväska!

  Det är söndag idag men istället för söndagsinlägg så kommer jag på tisdag (nyårsafton!) skriva om hela året istället för om veckan som varit. Mitt bloggande har verkligen varit under all kritik de senaste 2 veckorna p.g.a. sjukhet, jul och övrigt jobb. Men nu är ordningen återställd hoppas jag.

  Kram på er! ♥

   

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish