Lashliner tutorial med Kryolan HD Cream Liner

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har testat och testat och testat och testat och äntligen hittat den produkt som jag tycker är allra enklast att göra en snabbapplicerad och hållbar lashliner (fransmarkering) med! :)

  Och det är kräm-eyelinern Kryolan HD Cream Liner som är riktigt mjuk i konsistensen och ger ett pigmentrikt och svart resultat även fast man är lätt på handen. Man behöver inte jobba mycket alls med penseln för att få ett jämnt och fint resultat. Den är dessutom vattenresistent och otroligt hållbar!

  Här kommer en film där jag visar hur jag använder den och tips på hur du enkelt målar en lashliner:

  Hoppas ni gillar videon och att mina tips är till hjälp! Jag håller äntligen på att få till det här med kvalité på filmerna, kom gärna med respons :)

  - Annons -

  Kryolan är ett professionellt makeup-märke som många makeupartister och maskörer använder. Och precis som alla andra märken i vår webshop så är det inte testat på djur och säljs inte heller i Kina. Det är en policy vi har! :)

  Så här ligger den i sin låda när man öppnar en ny förpackning :)

  Vi har även Kryolan Cake Liner i sortimentet som också funkar jättebra till lashliner. Den blandas med vatten och är därmed inte vattenfast – om man inte använder Kryolan Cake Liner Sealer istället för vatten och då blir den vattenfast! Kryolan Cake Liner Sealer funkar även utmärkt för att fästa glitter.

  När är cake eyeliner bra?
  Cake liner är bra när man vill kunna variera hur flytande eyelinern är, med mycket vätska kan den bli väldigt tunn och med lite så blir den mer fast. Dessutom så är den enkel att göra en skarp eyeliner med, speciellt med en tunn eyelinerpensel när man ska göra eyelinervinge. Och som sagt väldigt enkel att göra lashliner med och då gör jag på exakt samma sätt som i videon ovan.

  När är cream eyeliner bra?
  Cream eyeliner är ett bättre val när man vill ha en eyeliner som går att göra både skarp och sotad och som inte kräver att man blandar ut den med en vätska.

  Båda produkterna är väldigt lätt-använda och det är därför jag gillar dom så mycket!

  Till lashliner använder jag alltid en snedställd pensel. Nanshy Angled Detailer är jättebra.

  - Annons -

  Jag målar eyelinern precis i fransarnas hårbotten – men inte längs övre vattenlinjen, alltså för långt in mot ögat, för då kommer det kladda av sig på undersidan.

  Se bilder på exakt var jag menar med övre vattenlinjen, samt läs mer om varför man gör lashliner i mitt tidigare inlägg här!

  Jag har tatuerad lashliner (typ 5 år sedan nu?) men när jag sminkar mig så försvinner den lite så brydde mig inte om att sminka bort den eller nått, det syns stor skillnad ändå tycker jag. Men tänk så stor skillnad om jag inte hade haft någon lashliner alls! :)

  Hoppas ni gillar filmen och mina tips. Har ni några frågor så är det bara att hojta till!

  Prenumerera på min youtube-kanal här!

  Kram ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Som alltid så inspirerar du!
   Blev nu väldigt sugen på att testa Kryolan HD Cream Liner :-)
   Fundering….. hur tvättas den enklast och bäst bort?
   Önskar dig en fortsatt bra sommar!
   Pernilla

   • Tack snälla! Vad roligt, jag använder min vanliga rengöring för att tvätta bort den. Så länge man har varmt vatten och en rengöring så går den bort enkelt, man behöver ingen super-remover för vattenfast smink. Jag brukar dock alltid (oavsett vattenfast eller inte) ha en makeupremover till ögonen innan jag tvättar ansiktet :) Ha en underbar sommar du också! Kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish