Pixi Beauty Balm – Naturligt resultat

  - Annons -

  Pixi Beauty Balm heter denna heltäckande nyhet som finns i min webbshop Creativemakeup.se!

  Jag har varit lite seg på att blogga om vår nya foundation i webshopen p.g.a. semester och därefter massor att jobba ikapp, men nu så! :)

  Vår bästsäljare Pixi H2O Skintint är en otroligt omtyckt gelfoundation av både kunder och våra makeupartister som jobbar på Creative Makeup, men ibland önskar man en foundation med lite mer täckning – och nu är den här!

  pixi beauty balm

  Formula
  Pixi Beauty Balm är en flytande foundation med medium till full täckning (beroende på hur mycket man applicerar) och den är framtagen för att hålla huden återfuktad hela dagen.

  - Annons -

  Foundationen innehåller ceramider (skyddar & bevarar fukten i huden) hyaluronsyra (binder fukt) rosmarin (antioxiderande & lugnande) och kamomillextrakt (lugnar) som tillsammans vårdar och håller din hy återfuktad hela dagen.

  Hudtyper
  Framför allt är den framtagen för normal och torr hudtyp, men jag som har oljig hy själv kan intyga att den fungerar på oljig hy och då kompletterar jag med primer och puder för oljig hy så håller det hela dagen!

  Applicering
  Det funkar att applicera med fingrarna men jag föredrar pensel faktiskt. Jag kör oftast med borsten Nanshy Conceal & Perfector till denna foundation på mig själv men alla foundationborstar funkar bra.

  Formulan är väldigt lättapplicerad, den är tunn och man behöver inte jobba in den särskilt mycket i huden.

  Jag fixerar med puder efteråt (eftersom jag är oljig och behöver en matt bas) men jag tror inte alla hudtyper behöver det, det känns som att den sjunker in och håller bra ändå. Man får testa sig fram!

  Resultat
  Trots den höga täckningsgraden så ser huden ändå väldigt naturlig ut, med en fin lyster och en jämn och fin struktur! Hållbarheten är också jättebra!

  pixi beauty balm före och efter

  Här ser ni före och efter med bara denna foundation. Visst blir det fint? Hudtonen blir väldigt jämn och ändå ser det naturligt och lysterfullt ut.

  pixi beauty balm resultat

  Jag är verkligen imponerad av Pixi beauty balm!

  - Annons -

  Steg för steg
  Här kommer dessutom en steg-för-steg på hur jag gör hela min bas med denna foundation. Det är min personliga rutin för min oljiga hy, ni kan komplettera med produkter som passar just din hud och dina önskemål :)

  pixi beauty balm borste

  1. Massera in nedmattande ansiktsprimer i hela ansiktet, Paese Makeup Base (Matte)

  2. Applicera ett tunt lager foundation i hela ansiktet med borsten Nanshy Conceal & Perfector. Jag duttar därefter på lite extra foundation där jag vill ha mer täckning, i mitt fall är det på finnar och lite här och där.

  pixi beauty balm bas

  3. Sen mattar jag ner hela basen med Paese Bamboo Silk Powder.

  4. Jag har ingen concealer i detta inlägg, men rödheten kring näsan neutraliserar jag med glo Redness Relief Powder. Jag skruvar locket i botten och använder en separat mindre borste och inte den som medföljer.

  5. Contouring, rouge och highlighter. Jag har ingen concealer under ögonen heller, men ljusar upp med en matt highlighter.

  - Annons -

  Jag har använt:
  Contouring (mörk + ljus) – Contouring Palette (2)
  Rouge – Blush (35)
  Highlighter med lyster –Pixi Glow-Y-Powder (London Lustre)
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist

  6. Sista steget i basen är ögonbryn där jag använt pennan glo Micro Brow Pencil (Light brown)

  Här är resultatet med hela basen!

  Fräscht! Och skönt att skippa concealer helt tycker jag :)

  Ni kan köpa Pixi beauty balm i min webbshop här!

  Och har ni några frågor så är det som vanligt bara att hojta till. Jag har inte hunnit fota swatch-bilder än men det kommer! Foundationen finns i alla fall i 6 nyanser från ljus till mörk och nyanserna är samma som Pixi H2O Skintint-serien så tills vidare kan ni se swatchbilder på den foundationen.

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish