Paese Argan Oil Lipstick – Nya färger!

  - Annons -

  Produkterna & länkarna i inlägget går till min webbshop Creativemakeup.se.

  Vi har fått in många nya nyanser av Paese Argan Oil Lipstick i webshopen och jag har själv fått flera nya favoriter! :)

  I det här inlägget visar jag alla nyanser: 1. målade bredvid varandra på armen 2. närbilder på läpparna och 3. helbilder på ansiktet så att ni ser läppstiftet längre ifrån.

  Både nyheterna och dom gamla nyanserna, så att ni ser allihopa!

  För det kan vara svårt att bedöma färgen och resultatet genom bara swatchbilder tycker jag, det underlättar med fler bilder. Sen skiljer det ju sig från skärm till skärm litegrann så jag kan aldrig garantera den exakta tonen som ni ser – men jag har verkligen kämpat och gjort mitt bästa! :)

  - Annons -

  Vad är Paese Argan Oil Lipstick?

  Dessa läppstift är krämiga och återfuktande, men ändå heltäckande i ett drag. Trots att de är så mjuka så sitter de kvar länge på läpparna tack vare att de är så pigmentrika.

  Arganolja innehåller Vitamin E, antioxidanter och Omega 6 som vårdar och skyddar huden. Perfekt för personer som lätt får torra läppar.

  Jag har använt dom här läppstiften i… *kollar arkivet* … så länge att jag inte ens hittar när vi började sälja dom för den gamla webshopen finns inte kvar. Sommaren 2014 vet jag med säkerhet att jag använde dom flitigt, så åtminstone i 5-6 år!

  16 positiva recensioner hittar ni om ni kikar in i här. Så roligt!

  Formula & nyanser

  Läppstiften är glansiga men inte lika glossiga som läppglans, utan mer ”kräm-glansiga”.

  Alla nyanser heter bara nummer, men jag har fotat i färgordning och inte sifferordning för det blir lättare att jämföra dom med varandra då.

  Mina favoriter är 17, 33, 51, 36, och 55 (många haha) men bästsäljaren har från dag ett varit 35! Vi har kunder som köper 3-4 stycken åt gången och använder varje dag. Det är nog den produkt som sålt mest utan att jag själv använt den mycket, den säljer sig själv liksom!

  - Annons -

  Här har vi bästsäljaren! Väldigt ljus och perfekt ton, den är väldigt ljus och beige utan att bli brunbeige men inte heller åt ljusrosa.

  Jag älskar ljusa färger och nyansen 17 är min nya vardagsfavorit! Ljus utan att vara särskilt uppljusande av min naturliga hudton/läppfärg.

  Nyansen 14 är en ”läppfärgsfärg” som är lite rosabrun :)

  Nyansen 41 tycker Miska mycket om! :) En glad ljusrosa färg som är en mjukare variant av bubbelgum man kan säga? Inte knallig bubbelgum men sådär söt-rosa :)

  24 är en av de gamla godingarna i sortimentet, otroligt användbar! Lite ”läppfärgsfärg” men mer rosa.

  - Annons -

  Huur glad blev jag när den lila nyansen 33 kom? Ser ni så fin den är?! En ton av lila som är enkel att bära upp.

  51, 51, 51! Hur drömmig i vår? Jag är kär!!

  36-nyansen är också en vårfavorit, lite varmare ton än 51 men också sådär somrig!

  Oranget läppstift som får hela looken att skina upp! Jag hade mycket oranget läppstift för några år sedan och från och med nu kommer jag ha det ofta igen, det är ju så fint :)

  25-nyansen är röd utan att vara röd? Perfekt om man älskar röda läppar men har svårt att känna sig bekväm i det eller önskar en mjukare variant :)

  Jag gillar mjuka läppfärger, så som 25-nyansen är ”mjuk röd” så är 54-nyansen en ”mjuk mörkrosa”.

  Färg utan att det blir knalligt liksom :) Älskar det!

  Nyanserna 29 och 45 är gaanska lika vid första anblick, men 29 är knallig åt det rosa-hallonröda hållet medan 45 är lite mörkare och lite mer lilarosa.

  Här är 45-nyansen, så himla fin !!!

  Det finns inget rött läppstift vi sålt så mycket som den här nyansen 44. Jag har flera gånger genom åren fått höra ”jag brukar inte titta efter röda läppstift men DEN HÄR måste jag ha!!”.

  Jag tror det är för att den är lite mjuk i tonen kanske? Många (inkl. mig själv) älskar den i alla fall! :)

  Och sist men inte minst den fantastiska nykomlingen 62! Den röda i tonen skiner igenom mer på bild eftersom jag fotar med blixt, tycker swatchbilden på armen gör den mer rättvis i nyansen. Det är svårt att hitta krämiga läppstift i så här mörka toner som faktiskt blir heltäckande i ett drag och jämna i tonen, men den här är perfekt! Galet snygg!

  Som avslut får ni närbilder på alla läppstift också.

  Jag är så glad att jag har ALLA hemma haha! Lyckligt lottad ♥

  Det är mycket ”materiell kärlek” som jag inte förstår mig på, teknikprylar, bilar o.s.v. Men vackra läppstift alltså – tänk att det kan skänka en så mycket glädje ändå! :)

  Klicka här för att shoppa läppstiften du också! Dom är väldigt prisvärda ska tilläggas.

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Tack så mycket för detta inlägg! Man ser färgerna så bra på detta sätt. Jag gillar 14, 25 o 54.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish