Paese Eyeshadow Swatch: Glam, Sparkle & Glitter

  - Annons -

  Som ni vet så har vi en del nyheter i min webshop och en av dom är ögonskuggor från sminkmärket Paese!

  Paese har tre olika serier med skimriga singelskuggor och här kommer swatchbilder på nyanserna samt beskrivning på vad som är skillnaden på de tre olika varianterna:

  Den största skillnaden är att dom är olika mycket skimriga:

  Glam ger ögonlocket en fin glow men innehåller inga stora skimmerkorn
  Glitter innehåller stora glitterkorn och ger en mer glittrande effekt.
  Sparkle är så skimriga att dom ser metalliska ut och är dessutom lite mer krämig i formulan (men inte så mycket att det är en krämögonskugga)

  - Annons -

  För ett tag sedan visade jag en sminkning med kräm-ögonskuggorna “Paese Foil Eyeshadow” och flera av er blev sugna på dessa! Mitt första intryck var jättebra så jag skrev att dom antagligen blir en kommande nyhet – men efter att ha testat lite till så beslöt jag att vi inte kommer börja sälja dom p.g.a. att hållbarheten inte höll måttet. Så dom kvalade inte in i webshopen tyvärr! Men för er som blev sugna på dom så kan jag rekommendera Sparkle-serien istället! Dom är i samma stuk som Foil-skuggorna men inte lika krämiga :)

  Paese Glam Eyeshadow:

  Glam Eyeshadow blev nya favoriten direkt när jag fick dom i handen för första gången! Varenda nyans är otroligt användbar, formulan har en jättefin lyster och dom är silkeslena och pigmentrika vilket gör dom väldigt enkla att jobba med.

  201 är min nya “i ögonvrån-skugga” då tonen drar åt gulbeige vilket jag gillar! Jag har använt mycket silvervita toner den senaste tiden vilket blir lite kallare och hårdare.

  204 är en nyans som inte sticker ut i mängden på bilderna men oh my vad fin den är i verkligheten! Perfekt mellanting av ljus/mörk för att kunna användas helt ensam på ögonlocket eller som komplement till mörkare skuggor. Den är beige men har en glow som skiner litegrann av aprikos. Såå fin!

  Jag är så glad att jag har alla färger hemma för hade jag behövt välja bort någon av dessa så hade beslutsångesten varit ett faktum!

  Här ser ni den gröna nyansen 206 på hela ögonlocket. Mums! I ögonvrån har jag 201.

  Paese Glitter Eyeshadow:

  - Annons -

  Glitter Eyeshadow är en såå fin glitterkollektion!! Sådär lagom mycket glitter så det blir en jättefin effekt men inte discoblingbling som när man applicerar lösglitter.

  När det gäller glitterskuggor så finns det två vanliga typer som jag inte gillar: 1 För mycket glitterkorn så att formulan blir torr och kornig/smulig, då applicerar jag hellre lösglitter på sidan av. 2. För lite glitter, så att det glittrar i burken men när man applicerar på ögonlocket så blir det nästan som en vanlig ögonskugga.

  Men Paeses glitterskuggor har den perfekta balansen! Dom är pigmentrika, lena i formulan och lättapplicerade – men samtidigt blir dom glittrande och fina på ögonlocken!

  Den bruna nyansen blev min favorit direkt! Den är perfekt ljus/mörk för att passa både till vardags och till fest och blir riktigt effektiv utan att vara supermörk. Jag blev positivt överraskad av den för jämfört med de andra färgerna så var det den som stack ut minst när jag höll burkarna i handen första gången. Men den är grym!!

  Fotade i lite ofokus för att få fram glittret bättre på bild.

  Här ser ni den bruna 04 Shimmer Brown på hela ögonlocket! I ögonvrån har jag 01 Starless Grey.

  Paese Sparkle Eyeshadow:

  - Annons -

  Paese Sparkle Eyeshadow – bästa metalliska skuggorna! Det är inte fullt ut krämögonskuggor men formulan känns lite åt det krämiga hållet och blir väldigt pigmentrika och skimriga på ett lite metalliskt sätt. Trots en lite krämig känsla och otroligt pigment så är dom ändå väldigt enkla att tona ut och håller hela dagen.

  Alla nyanser är ju ursnygga men dom två längst till höger, 428 och 432, huuur fina!?

  Jag är svag för kopparfärger men trots att det är en vanlig nyans i sminkvärlden så är det inte helt enkelt att hitta en perfekt kopparskugga enligt min smak – dom blir ofta för bronziga. Men nyansen 428, vilken pärla! Perfekta kopparnyansen! Skulle kunna ha den exakt varje dag!

  Fotade även här lite i ofokus för att ni ska se den metalliska effekten lite bättre.

  Här har jag nyansen 428 på hela ögonlocket och i ögonvrån har jag en dutt av 407.

  Det var alla nya skuggor från Paese! I’m in love! Länkar till min webbshop:

  Det börjar sina men vi har fortfarande ögonskuggor kvar på rean för bara 50:- styck! Alla dom färgerna är utgående ur sortimentet så därför har vi utförsäljning. Handla alla REA-skuggor här!

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish