Paese Opal Eyeshadow – Hot Summer

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Det är ofta som min hjärna och mina kreativa fingrar inte håller med varandra när jag ska sminka mig. De är ofta jag tänker ”en snabb och diskret sminkning” som resulterar i glitter och färgkombinationer utan dess like.

  Liknande samarbetssvårigheter hade hjärnan och fingrarna i denna sminkning då jag väldigt tydligt tänkte ”en kall vintersminkning med silverglitter” men ändå så väljer handen den lilla triopaletten som inte bara har varma toner utan till och med heter ”hot summer” haha!

  Nåväl, det är ju trevligt med kontraster också tycker jag :) Liva upp med lite varma toner i den kalla och gråa vinterkylan ;)

  BAS:

  - Annons -

  Färgad ansiktsprimer – glo Tinted Primer (Medium)
  Foundation – Pixi H2O Skintint (2 Nude)
  Concealer – glo Under Eye Concealer (Golden)
  Puder som neutraliserar rödhet glo Redness relief powder
  Puder – Paese Bamboo Silk Powder
  Contouring – Contouring Palette (2)
  Rouge – Paese Powder Blush (55)
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist

  Ögonbryn – glo Micro Browliner (Light brown)

  Läppenna – glo Skin Beauty Lip Liner (Acorn)

  Den här gula tonen är så fin för den är inte knallgul utan mer.. senap? :) Enkel att bära upp även om man inte är van vid färg!

  ÖGON:

  1. Grunda med ögonprimer innan du börjar! Jag använder Paese Beauty Record Eyeshadow Primer.
  2. Brun ögonskugga ytterst på ögonlocket
  3. Gul skugga innerst på ögonlocket
  4. Brun skugga under ögat också
  5. Tona ut kanterna med en mjuk pensel
  6. Gul skugga innerst på undre fransraden också
  7. Ljus skugga i ögonvrån
  8. Svart ögonskugga som eyeliner, Paese Kashmir eyeshadow (602)
  9. Svart mascara på alla fransarna, Magnetic lash mascara

  Klart!

  - Annons -

  Jag gjorde denna sminkning när jag skulle iväg på event mer Real Techniques, men kände i sista stund för att byta till ett mer färgstarkt läppstift och lägga till guldglitter också! Jag bloggade om guldglittret i ett separat inlägg och där ser ni den slutgiltiga looken innan jag gick hemifrån sen :)

  Vill också tillägga att det var piskande snöslaskkaos från himlen och jag har 15-20 min till bussen (till och med halkade och fick stort blåmärke på höften!) jag var blöt i hela håret, på hela kläderna och det kändes som att jag sabbat allting – men när jag kollade mig i spegeln på bussen så satt allting precis lika perfekt som innan! Här snackar vi hållbart smink alltså!!

  Kram på er! :) ♥

   

   

   

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish