Pennvässare till sminkpennor (Bästa pennvässaren för smink)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Det finns få saker som kan göra mig så arg som en dålig pennvässare, haha. Denna pennvässare är klockren för sminkpennor!

  Jag har tidigare använt två olika vässare som båda stör mig på olika sett. Den ena har lite konstiga mått på hålen, det går att vässa de flesta pennorna men vissa blir typ slaktade? Och det vet man inte förrän man testat.

  Och den andra (från Anastasia) är superbra på alla sätt förutom att locket har en tendens att poppa upp fast den bara är lite fylld, så plötsligt har man pennflisor överallt!

  Och jag som dessutom hatar att tömma pennvässaren råkar ut för det sistnämnda ganska ofta… Jag skjuter alltid upp det och tänker “jag tömmer den nästa gång” för det sitter alltid kvar uddar och grejer som man måste pilla bort, och så lyckas jag alltid fläcka ner mig haha.

  Men Benecos pennvässare löser alla problem, den är supersmart!! :)

  - Annons -

  Den här pennvässaren har två hål och passar alla smala och tjocka pennor. Jag har inte en enda penna i sminksamlingen som inte går att vässa med den här. Den är vass och vässar fint och bra.

  Och locket hålls på plats, skönt!

  Men det allra smartaste är den “lila pricken” ni ser på bilden ovan, den älskar jag :)

  Den lila pricken som syns på utsidan är en liten plastpinne som sitter på insidan, den är räfflad så att man enkelt kan dra ut den och använda den för att pilla bort uddar och flisor som sitter kvar!

  Smart va? :)

  Pennvässaren kostar bara 37 kronor och finns att köpa HÄR!

  Hoppas ni får en trevlig kväll :) ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish