Pixi Glow-Y Powder

- Annons -

En av nyheterna i webshopen är dessa otroligt fina highlighters från Pixi!

Pixi Glow-Y Powder har blivit en riktig favorit hos våra makeupartister på salongen, ni skulle sett vad glad Ämma blev (som har väldigt ljus hudton) över att nyansen London Lustre funkar jättebra till hennes superljusa hy :)

Titta så fina:

Vad är Pixi Glow-Y Powder?
Highlighters som ger huden en vacker glow och framhäver dina ansiktsdrag. Man kan antingen applicera lite för en diskret lyster eller mer för en strålande glow!

- Annons -

Formula
Formulan är ett sammetslent puder som är enkel att svepa på huden.

Nyanser
London Lustre passar dig med väldigt ljus hy.

Santorini Sunset är varmare i tonen och passar dig som vill ha en mer guldig lyster.

Rome Rose är den perfekta persikatonen med guldlyster och passar ensam som rouge, över ett annat rouge eller tunt i hela ansiktet för dig som önskar mer färg och liv.

En swatch-bild som visar tydligare hur nyanserna blir på huden. Visst är dom fina?

I ansiktet lägger man ju inte riktigt så här intensivt men som en fin uppljusning till ögonskuggorna funkar det galant att lägga lite mer :)

Applicering
För en enkel applicering rekommenderar jag Nanshy Fan Brush! Den är perfekt för att lägga highlighter både på stora områden och på områden som kräver mer precision.

Svep på i ansiktets höga delar, eller bara på kindbenen. Jättefin på nästipp, panna, haka, nyckelben och axlar.

- Annons -

Nyansen Rome Rose blir en mild rosa ton om man sveper på litegrann, har man en glåmig/dassig hy så man man svepa på lite i resten av ansiktet också för en mer livfull hudton. Man kan lägga på mer och använda den som en vanlig rouge eller svepa på tunt över sin vanliga rouge för att få lite mer persika-guldig glöd, då funkar en vanlig rougeborste, Nanshy Blush Brush,  jättebra.

Resultat
Här ovan ser ni nyansen Santorini Sunset på kindbenen. Det mörkare under highlightern är bara en naturlig skugga av mitt kindben för att jag fotar mycket uppifrån, jag har inte lagt någon contouring-skugga.

Highlightern smälter in bra i huden och ger mycket effekt utan att se glittrig ut.

Och här har jag lagt Rome Rose som rouge mitt på kinderna och Santorini Sunset är högre upp på kindbenet. Det är svårt att fånga lystern på bild men kindbenen är väldigt fint glowy och en härlig färg!

Jag la ganska mycket av Rome Rose för att få fram nyansen tydligt på bild men man kan variera hur mycket man lägger av den som jag skrev längre upp i inlägget :)

Två tummar upp, kan verkligen rekommendera dessa!

- Annons -
Föregående artikelREA i webshopen!
Nästa artikelGråbrun smokey eye
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish