Rainbow smokey eye – Sotning med en färgglick

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Idag var jag sugen på en riktigt mörk sminkning, det är ganska sällan jag lägger mörkt längs vattenlinjen på mig själv nu för tiden (ingen särskild anledning till det) men idag blev det en ordentligt svart sotning med lite regnbågsfärger i ögonvrån som livade upp fint!

  Hoppas ni blir inspirerade :)

  Ansiktsprimer – Paese Makeup Base (Matte)
  Foundation –
  Pixi H2O Skintint (2 Nude)
  Concealer –
  Pixi Pat Away Concealing Base (1 Cream)
  Contouring – Contouring Palette (2)
  Glowy highlighter – Pixi Glow-Y-Powder (London Lustre)
  Puder – Paese Bamboo Silk Powder
  Rouge – Blush (35)
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist

  Brynskugga – Benecos Eyebrow Designer (brunette)

  - Annons -

  Läppstift – Paese Matt Liquid Lipstick (707)
  Läppenna i konturen – glo Skin Beauty Lip Liner (Java)

  Närbilderna efter mascara är inte lika skarpa som vanligt, jag glömde nämligen helt bort att fota närbilder efter sista steget! Så klumpig haha! Så jag klippte ut ögonen från helbilderna istället, det funkar också :)

  1. Ögonskuggsprimer, Pixi eye bright primer
   Svart kajalpenna med silverglitter längs vattenlinjen och suddat nedanför, Paese Linea Automatic Liner (Black Glam)
  2. Samma kajalpenna längs övre vattenlinjen
  3. Sudda ut kanterna med en kompakt pensel
  4. Svart ögonskugga, Paese Kashmir Eyeshadow (602)
  5. Gul, turkos, blå och lila ögonskugga i ögonvrån, Paese Neo Eyeshadow
  6. Svart mascara på alla fransarna, Magnetic Lash Mascara

  Klart!

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  1. Jag tycker de är så kul att titta på dina sminkningar. Du gör de lilla extra. Sen är de väldigt kul att du använder färger :D Jag känner mig rätt mättad på bruna sminkningar som alla gör ;) Älskar själv också ha färg runt ögonen. Det händer något magiskt då med ögonen! :D

   Kommer inte ihåg men har läst din blogg i många år nu. Du gick iaf gymnasiet när jag hittade åt dig :D Kram Madeleine

   • Ååh vad roligt att höra och vad glad jag blir!! Den tiden skäms jag ju nästan över haha ! Jag tyckte själv att jag var duktig då men kollar man tillbaka på mina allra första inlägg så tänker jag ”tur att övning ger färdighet” haha :) Kul att du hängt med så länge <3 Kraaaaam!!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish