Röda läppar på middagsbjudningen

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Det var nog inte jättelänge sedan jag nämnde det här tipset senast, men när jag sminkade mig här om dagen så fotade jag detta igen och tänkte påminna er om att det är ett jättebra tips till julafton! :)

  Det är nämligen så att röda läppar på julafton är ju to die for, jag har haft det varenda jul dom senaste åren, klassiskt och riktigt fint! Men, man äter ju så mycket på jul och är också med nära och kära och vill vara bekväm, inte behöva bättra på stup i kvarten eller tänka på hur läpparna ser ut.

  Jag brukar köra en röd läppenna eller ett matt, rött läppstift i konturerna och tona in det lite in mot läppen, sen tar jag ett färgat läppbalsam som ger mycket färg men som inte är lika heltäckande som ett läppstift och applicerar i mitten av läpparna.

  I detta inlägg visar jag det här steg för steg! På dom bilderna har jag mer läppbalsam än läppstift (jämfört med idag då jag vill ha mer röda läppar) men principen med appliceringen är densamma.

  - Annons -

  Resultatet blir att när läppstiftet börjar försvinna och behöver bättras på så blir det inte en lika skarp kant där det försvunnit, som det lätt blir om man har matt läppstift/läppenna på hela läpparna. Samtidigt som de skarpa konturerna och den intensiva färgen håller mycket, mycket bättre än vad ett krämigt läppstift/färgat läppbalsam ensamt på läpparna gör.

  När man har gjort denna kombo så ser läppsminket fortfarande snyggt ut när det börjar försvinna och det är såå enkelt att bättra på med läppbalsamet innerst på läpparna bara (behöver aldrig lägga ända ut i kanterna) man behöver inte ens spegel utan kan sitta i soffan och dra på lite läppbalsam bara.

  Hur smidigt? :)

  Här har jag Pixi Shea Butter Lip Balm som färgat läppbalsam, det är inte rött utan hallonrött och drar mer åt rosa men tillsammans med rött så ser det inte lika rosa ut. Och sen glo Skin Beauty Lip Liner (Moxie) i konturerna. Perfekta kombon, min favorit!

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish