Sminkning 50+ före & efter (Ansiktslyft)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  I lördags hade jag en riktigt härlig sminkkonsultation på salongen! Hon ville börja piffa sig lite mer innan jobbet men använde i princip bara mascara i vanliga fall och har aldrig plockat brynen eller haft någon typ av foundation.

  Det är alltid lite dubbelt när man ska sminka en person som är så ovan med skönhetsprodukter, bara att gå från oplockade bryn i 50 år till en välformad form kan få vissa kunder att trilla av stolen haha. Men det är samtidigt dom roligaste personerna, för med små enkla knep kan man göra sån stor skillnad och dom blir alltid så glada!

  En sminkkonsultation är en sminkkurs på 1,5 timme där man blir sminkad och får lära sig hur man kan göra hemma själv. Och så ingår det produkter för hela summan, 895 kr.

  Här ser ni före- och efter:

  img_6837_vattenstämpel

  - Annons -

  Så fin!

  BAS
  Vi började med en ansiktsprimer som är utslätande och fyller ut porer. Bara den gjorde stor skillnad på huden och kan användas helt ensam också. Sedan la vi en semitäckande foundationgel som jämnar ut hudtonen och blir naturlig och hållbar på huden. Båda produkterna går att applicera med fingrarna och är en snabb och enkel vardagsbas.

  Vi gjorde en enkel contouring med ett kallt bronzepuder och rouge på kinderna för lite mer färg och form.

  Ansiktsprimer  Pixi Flawless & poreless
  Foundation  Pixi H2O Skintint (2 Nude)
  Bronzer – Paese Bronzing Powder (1M) (Finns bara i vår butik i Uppsala)
  Rouge –  gloMinerals Blush (Papaya)

  ÖGONBRYN
  Den största skillnaden gjorde ögonbrynsplockningen som hon hade bokat före sminkkonsultationen, snabbaste ansiktslyftet bara det :) Vi har bara fyllt i pyttelite med penna, främst på undersidan för en skarpare bas och lite extra ytterkanterna, avslutade sedan med bryngel.

  Brynpenna + Gel – Pixi Natural Brow Duo (Natural Brown)

  ÖGON
  På ögonen gjorde vi en sminkning som piggar upp blicken och öppnar ögonen, samtidigt som den är väldigt naturlig. Vi ljusade upp ögonlocket och ögonvrån, och la en mörkare skugga över globlinjen (viktigt att uttoningen hamnar över globlinjen för att blicken ska lyftas när man tittar rakt fram). Och en lashliner/fransmarkering som markerar fransraden och lyfter ögonen men är så tunn att den inte tar någon plats av ögonlocket.

  Ögonskuggsprimer – Pixi Eye Bright Primer
  Ögonskuggor – Paese Opal Eyeshadow Trio (Colorado)
  Ljus kajalpenna –  gloMinerals Eye Pencil (Peach) (Längs vattenlinjen)
  Svart lashliner/fransmarkering – Kryolan Cake Eye Liner
  Svart mascara – Magnetic Lash Mascara

  LÄPPAR
  Vi avslutade med ett naturligt läppstift som är matt och markerar hennes läppkonturer och framhäver läpparna utan att sticka ut eller ta fokus.

  Läppstift – gloMinerals Suede Matte Crayon (Monogram)

  - Annons -

  IMG_6824_vattenstämpel

  Här ser ni närbild på ögonbrynen före och efter :)

  IMG_6834_vattenstämpel

  Vill du också boka sminkkonsultation hos oss? Boka online på Creativemakeup.se eller ring oss på 018 10 50 13 ♥

  Glad Alla Hjärtans Dag allihopa!!! :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  11 KOMMENTARER

   • Jättebra på oljig hy! Jag har oljig hy själv och älskar den. Den är inte nedmattande så jag rekommenderar en nedmattande primer och puder för att hålla huden mindre oljig, men den sitter superbra även om man blir oljig och framför allt så gör den inte huden mer oljig som många krämfoundations annars kan göra. Eftersom foundationen är semitäckande så anpassar den sig lite efter din egen hudton, det är därför den bara finns i 3 nyanser för så länge man har rätt ljushetsläge så blir den bra.

  1. Wow! Hon var fin innan också men jäklar vad så lite kan göra stor skillnad. 10 år yngre bara sådär.:)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish