Täcka finnar – Snabb täckning av finnar

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har den senaste tiden testat lite nya hudvårdsprodukter efter att ha använt det ekologiska och 100% naturliga märket Sanctum i över 2 år tror jag det är nu.

  Och min hy har, trots att den borde ha vant sig nu, inte gillat denna förändring i rutinerna. Det jag har börjat med är r-Retinoate från Medik8 och 2% BHA Liquid från Paula’s Choice – fast den sistnämnda har jag i princip slutat med fast jag tycker den känns så extremt spännande, men jag blir så stram-torr i ansiktet att jag på riktigt har vaknat och gått upp på nätterna och smort in mig med fuktkräm haha.

  Hur som helst, det var inte det jag skulle prata om haha.

  Jag har därför (tror att det är därför i alla fall) otroligt mycket finnar för tillfället. Och riktigt jobbiga ganska stora också! Men istället för att tycka det är 100% störande så tar jag tillfället i akt och använder dom i ett hjälpande sminkinlägg :)

  När jag sminkar bort akne för att få en så naturlig, fräsch och hållbar makeup som möjligt så använder jag alltid lite av flera produkter istället för mycket av få. Då blir resultatet mycket mer naturligt och fint tycker jag. Men ibland, eller ganska ofta, så vill man ju bara snabbt sminka bort allting och få en sminkning som både är snygg, hållbar, täcker alla finnar och inte kräver en kvart framför sminkspegeln.

  - Annons -

  Därför tänkte jag nu visa er dagens bas som jag hade idag, som med enbart två stycken produkter ger en full täckning och ett hållbart resultat:

  img_3970_1

  img_3897_111

  img_3931_111

  Här ovan ser ni tre före- och efterbilder i olika vinklar. Vilken skillnad va? :)

  1. Krämig concealer – gloMinerals Under Eye Concealer (beige)
   Vill man ha en concealer som verkligen täcker så rekommenderar jag en krämconcealer. Jag använder den från gloMinerals som egentligen är anpassad för att ha under ögonen men jag älskar den även på finnar för den är tunn i konsistensen och blir väldigt naturlig men är fortfarande otroligt täckande.Den har en ljus nyans och en lite mörkare (+ finns i flera nyansskalor också, allt från superljus till mörkhyad) och jag brukar använda den ljusaste under ögonen och sedan blanda en perfekt hudton när jag har den i ansiktet. Jag själv använder nyansen Beige.
  2. Mineralfoundation – gloMinerals Pressed Base Foundation (Golden Medium)
   Mineralfoundation är såå smidigt för att få en snabb täckning. Applicera tunt där du inte behöver mycket täckning alls, och mer där du behöver mer täckning. Man kan dutta på väldigt mycket för att bygga på foundationen och få ett heltäckande resultat, men har man en concealer under också så behöver man inte mycket alls.Och förutom att ge en snabb täckning så fixerar den i samma stund concealern så att den sitter bättre + att man inte behöver ha puder över som man behöver med många flytande foundations.

   Dessutom är det vårdande för huden med mineralfoundation, den innehåller få ingredienser, låter huden andas samt innehåller grönt te som vårdar huden. Den har dessutom spf 18 (lite beroende på hur tjockt man applicerar).

  sminka-akne

  Alltså:
  1. Dutta på concealer på blemmorna
  2. Avsluta med foundation, dutta på blemmorna och svep sedan i hela ansiktet.

  img_3897_11

  Visst blir det stor skillnad? :)

  img_3970_11

  - Annons -

  Man blir ganska platt och matt dock, så komplettera gärna med conctouring, rouge, bryn, highlighter och läppar för mer liv i ansiktet :)

  img_3978_111

  Två stora tummar upp! Snabbt och enkelt :)

  Hojta till om ni har några frågor ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

   • En platt pensel för concealer och en mjuk och ganska kompakt kabukiborste för foundation. Jag använder Nanshy Kabuki Brush och Eco by Sonya Duo Brush som finns på creativemakeup.se :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish