Swatch – glo Skin Beauty Micro Browliner

- Annons -

Min absoluta favorit-brynpenna just nu är glo Skin Beauty Micro Browliner som vi säljer i min webshop Creativemakeup.se!

Denna brynpenna blev snabbt en bästsäljare i salongen och många stamkunder köper den om och om igen.

Här kommer därför swatch-bilder på alla nyanserna :)

Vad är glo Skin Beauty Micro Browliner?

enkel brynpenna

- Annons -

När jag första gången blev introducerad till denna typ av penna så var jag lite skeptisk “det måste bli superskarpt med en så smal penna” tänkte jag. Men ack så fel jag hade! Konsistensen i dessa pennor är lite vaxig och glider på huden på ett helt annat sätt än en vanlig brynpenna.

Så det är alltså tvärtom – jättelätt att få naturliga bryn med denna! Om man är lätt på handen så blir det en väldigt mjuk och diskret färg, jobbar man lite mer så kan man få en skarp och definierad brynform också.

Jag själv brukar göra ganska skarpt i underkant och ytterkant och resten av brynen ganska mjukt.

Smal ögonbrynspenna bäst

På ena änden har pennan en smal udd som skruvas ut. Man får superbra precision! Och i andra även har pennan en spiralborste som jag både använder för att kamma stråna men också så kan man borsta igenom brynen lite om man tycker att det blivit skarpt någonstans.

Hållbarheten på glo Skin Beauty Micro Browliner är också suverän, så fort den torkat så sitter den superbra! Man behöver inte vara rädd för att råka komma åt brynen och sudda ut formen om man säger så :)

Swatchbilder

swatch glo skin beauty micro browliner

Här ser ni alla nyanserna bredvid varandra!

Blonde: En ljus nyans som har lite värme i sig.
Ash: En lika ljus nyans som Blonde fast mer kall i tonen.
Light brown: En ljusbrun kall nyans som är lite mörkare än Blonde och Ash.
Auburn: En rödlätt nyans.
Dark brown: En mörkbrun kall nyans
Raven: En mörkbrun nyans som är ännu mörkare och kallare än Dark Brown.

swatch bryn glo skin beauty

- Annons -

Här ser ni alla nyanser av glo Skin Beauty Micro Browliner.  Ibland är det lättare att välja nyans när man ser dom på ett ögonbryn.

Om man trycker hårdare med pennan så blir den mörkare än om man är lätt på handen. Så man kan göra lite ombré-effekt på det sättet.

Jag personligen använder väldigt ofta två nyanser, en ljusare i innerkant och en mörkare i ytterkant, t.ex. Ash och Dark brown är en favorit-kombo! Men det är lite överkurs kanske, jag gör det bara för att det är roligt :)

Smala brynpennor

SÅ bra att pennorna finns i hela 6st nyanser!

Förut gjorde jag en video-tutorial med två olika sätt att på hur man kan fylla i brynen med just glo Skin Beauty Micro Browliner som ni kan kika på också :)

Observera att glo Skin Beauty förut hette gloMinerals. Så om ni har hört talas om dessa från gloMinerals förut så är det exakt samma pennor. Bara namnet är ändrat.

Köp brynpennorna i min webshop här!

Läs även:

- Annons -

Kram på er!

- Annons -
Föregående artikelBlått & guld
Nästa artikelSminkning före & efter
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish