Pixi Swatches – H2O Skintint, Concealer, Shea Butter & Eyepen

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Här kommer ett stort inlägg om alla nyheter från Pixi, bland annat flera nyanser för H2O Skintint, Pat Away Concealer, Shea Butter lip balm & endless silky eyepen!

  Ingen produkt är helt “ny ny” utan det har kommit fler nyanser av produkter som funnits i sortimentet sedan tidigare :)

  3 mörkare nyanser av Pixi H2O Skintint
  Jag nästan skuttade av glädje när jag fick reda på att Pixi lanserat tre mörkare nyanser av sin gel-foundation Pixi H2O Skintint som är en bästsäljande produkt på salongen!

  - Annons -

  Denna foundation är semitäckande och man behöver därför inte hitta en perfekt matchning eftersom nyansen anpassas efter din egen hudton, utan man går efter hur ljus/mörk man är.

  Tidigare var nyansen Warm den mörkaste vilket varit helt galet, men nu kan vi äntligen rekommendera dessa till alla kunder och vi är såå glada för det!

  Läs mer och handla denna foundation HÄR!

  3 mörkare nyanser av Pixi Pat Away Concealing Base
  Samma är det med den flytande concealern Pat Away Concealing Base som nu också finns i 6 nyanser, såå bra!

  Här ser ni alla färgerna tydligt. Vissa vill ha lite, lite ljusare concealer än sin egen hudton för att få en diskret uppljusning t.ex. under ögonen.

  Denna concealer är heltäckande och blir slät, fin och matt på huden.

  - Annons -

  Läs mer och handla concealern HÄR!

  3 nya nyanser av Pixi Shea Butter Lip Balm
  Här kommer en mer färgglad nyhet! Den vardagsprodukt jag använder mest – Pixi Shea Butter Lip Balm – finns nu i 6 fina färger!

  Dessa läppbalsam är vårdande med bland annat sheasmör och ger en fin färg på läpparna. Antingen lägger man på ett tunt lager och får en väldigt diskret ton på läpparna, eller så drar man på ett mer ordentligt lager och får mer färg.

  På dessa swatchbilder på läpparna har jag målat på ett mer ordentligt lager! Dels för att visa färgerna mer tydligt men också för att min läpptatuering under annars gör att färgen inte riktigt blir “rätt”.

  Observera att färgen är semitäckande så den slutgiltiga färgen beror inte enbart på mängden läppbalsam utan även hur mörk/ljus/färgstark läpp du har naturligt under.

  Honey nectar, Pixi pink och Ripe raspberry har funnits tidigare. Så dom dom är nya är den rödare nyansen Scarlet sorbet, persikonyansen Sweet peach samt den neutrala “läppfärgsfärgen” Natural Rose.

  - Annons -

  Färgerna är mycket dovare i hylsan än vad dom blir vid applicering.

  Sweet Peach och Ripe raspberry är mina favoriter! Ripe Raspberry har funnits länge och jag använder den nästan varje dag, även om jag på morgonen lägger en annan läpprodukt så slutar det ofta med att jag bättrar på med denna ändå och så blir det en blandning haha. Jag tycker att den är så skön och härlig på läpparna!

  Alla nyanser är så otroligt användbara också :)

  Läs mer och handla dessa läppbalsam HÄR!

  Sist men inte minst – 3 nya nyansen av Pixi Endless Silky Eye Pen!
  Dessa krämiga gel-pennor finns nu i dessa 6 nyanser varav Rose glow, Matte mulberry och Slate grey är nyheter!

  Rose glow och Matte mullberry har jag fallit pladask för!

  Pennorna är vattenfasta och sitter som berget, det behövs ögonmakeup remover om man inte har en kraftfull ansiktsrengöring. Jag tog tvål när jag tvättade bort från armen efter dessa bilder och det gick knappt att få bort alls haha.

  Alla nyanser är väldigt användbara och otroligt fina :)

  Alla Pixis förpackningar är så himla fina också ♥ Läs mer och handla pennorna HÄR!

  Har ni några frågor så är det som vanligt bara att hojta till :)

  Kram!

   

   

   

   

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish