Täcka en illröd finne – med Redness Relief Powder

  - Annons -

  Hur stora är oddsen att man får en stor illröd finne preciiis i mitten av dekolletaget? :) Men mitt symmetri-öga gillade det dock väldigt mycket haha!

  Jag tänkte i alla fall sätta denna finne på lite nytta, så att den inte är helt värdelöst, och passade på att visa hur man kan använda gloMinerals Redness Relief Powder för att snabbt täcka en finne som ser ut som ett rödljus.

  Eller “Glo Skin Beauty” borde jag skriva då märket precis har bytt namn! Men jag fortsätter kalla det gloMinerals tills vi fått in alla produkter i de nya förpackningarna :)

  När jag var klar så frågade jag min syster (som hade sett hur finnen såg ut innan, how couldn’t she liksom haha) “visst kan man inte tro att jag har en illröd finne här under sminket?” “Nej faktiskt inte!” sa hon imponerat :) Så det ser inte bara bra ut på kort utan i verkligheten också!

  - Annons -

  gloMinerals Redness Relief Powder tar bort röda toner, det är mineralbaserat men inte täckande utan neutraliserar bara bort rödheten. Och det är såå effektivt!

  Som ni ser på bilden ovan så har detta puder kommit i en helt förändrad förpackning. Nu är det en borste som det automatiskt kommer ut puder från när man sveper den över ansiktet. Bottnet av förpackningen är ett lock så man kan även skruva av från undersidan och doppa penseln direkt i pudret. Så det är bra för mig som överanvänder och nästan badar i detta puder dagligen ;)

  Alltså, för ett tunt lager svep med borsten över huden så får du lagom mängd puder automatiskt. För mer puder, skruva upp locket på undersidan och doppa din sminkborste direkt i pudret.

  Jag personligen blev faktiskt inte glad när jag såg denna förändring av förpackningen, det behöver inte vara så himla nytänkande jämt när en vanlig hederlig burk funkar så smidigt, är min åsikt. Men själva pudret är så bra att jag skulle använda det även om det kom i en ful plastkasse ;) Hade dom däremot tagit bort pudret ur sortimentet, då hade ni fått se en skogstokig Helena!

  Så här har jag gjort:

  1. Svep på gloMinerals Redness Relief Powder med en mjuk borste. Ser ni vilken skillnad redan? Ingen täckning alls utan bara bort med rödheten :)

  Man kan ju faktiskt stanna redan vid detta steg om man bara vill att finnen inte ska vara så framträdande men att det inte gör någonting om den syns litegrann. För det är ju knappast så att andra kommer tänka på den när den redan syns så lite. Men jag kommer visa fler steg för att trolla bort den helt!

  - Annons -

  Finnen är inte helt ny utan har blivit lite torr och jävlig också, vilket brukar vara det svåraste att sminka bort för det blir ofta bara fnasigt och ojämnt. Därför har jag även kompletterat med en krämig concealer för att få ett återfuktat resultat:

  2. Dutta på gloMinerals Under Eye Concealer (Beige), jag har applicerat med Eco Minerals Concealer & Angled Brush. Ett tunt lager räcker.

  3. Sprid ut concealern genom att dra med penseln bara i kanterna, du behöver alltså inte dra med penseln över hela finnen för då kan man lätt “dra bort” pudret och concealern så att finnen börjar synas igen.

  4. Concealern behöver fixeras med puder för att det ska hålla bra hela dagen. Man kan använda vilket transparent puder som helst om man är nöjd med täckningen redan men jag brukar svepa på lite mer Redness relief powder för extra effekt.

  5. När man sminkar mycket på bara ett litet område och är helt osminkad runt omkring så kan det lätt se lite onaturligt ut, för även fast täckningen är naturlig så är det ju ändå ganska mycket smink för att kunna täcka en stor finne, och sminket har ju en lite annan yta än den osminkade huden.

  - Annons -

  Klart! :) ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish