Vattenfast, flytande eyeliner

  - Annons -

  Ann-Christin sa…
  “Hej, Skulle du vilja rekommendera en bra eyeliner, har provat en del men är aldrig nöjd.”

  (Och efter en följdfråga fick jag reda på att hon är ute efter en flytande som är vattenfast)

   

  Jag använder alltid Kryolans Cake Eyeliner, dock är den inte vattenfast men sitter ändå väldigt bra hela dagen.

  Den vattenfasta som jag tycker är bäst av dom jag har testat är IsaDoras vattenfasta Dip Liner. Målar jag den på handen och gnuggar så blir den inte förstörd alls, utan sitter precis lika bra. När jag la på vatten och gnuggade så höll den också, men om jag med vatten även skrapade med nageln så lossnade den ganska lätt.

  - Annons -

  Med andra ord, den sitter väldigt, väldigt bra, men är inte skottsäker om man säger så :)

  Sen kan jag inte låta bli att nämna Esteé Lauder’s eyeliner ”Pure Color Liquid Eyeliner Duo“. Jag har inte testat den själv så jag kan personligen inte yttra mig, men Helen Torsgården skrev så bra om den i detta inlägg att man blir rejält sugen på att köpa hem den. “Den håller i solen, på gymmet, i regnet, i poolen – Överallt!” skriver hon i inlägget.

  Det kan ju vara nått att testa! :)

  Slänger in en eyeliner-tutorial för skojs skull :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish