5 colores de otoño de OPI

  La publicación contiene enlaces publicitarios (enlaces publicitarios) a Parfym.se

  - Publicidad -

  Vill passa på att inspirera er med fem fina höstnagellack från mitt favoritmärke OPI eftersom jag i oktober har en rabattkod på Parfym.se!

  Koden ”Helenaokt” ger -15% på ett helt köp! (Gäller hela sortimentet och går inte att kombinera med andra erbjudanden eller på premiumbrands)

  OPI nail polish, nagellack, Samoan Sand, Suzi Chases Portu-geese, Coral-ing Your Spirit Animal, Mexico City Move-mint, Machu Peach-u

  Jag hade förut en hel bokhylla (med flera hyllplan) som var fylld med nagellack i färgordning från vitt till svart och regnbågens färger däremellan!

  Sedan minskade jag mitt ”skönhetsinnehav” haha och efter flertalet rensningar så har jag bara nagellack från märket OPI (adlink) kvar. Många andra märken är också bra, men varje dag jag skulle välja så valde jag ändå ett OPI-nagellack framför de andra, mest pga den bättre hållbarheten på naglarna.

  - Publicidad -

  Så det blev så bara, att genom att jag rensade bort alla nagellack som jag aldrig använde så har jag nu bara OPI-nagellack kvar hemma :) Och nu välkomnar jag fem nya färger till familjen!

  De här fem färgerna har jag handplockat och noga utvalt till hösten! Lite töntigt kanske men jag inspirerades mycket av min nya lägenhet där jag har mycket beiget och jordnära toner men också lite blått och aprikos :)

  Desde la izquierda:

  • Ljus sandbeige: Samoan Sand
  • Benvit: Suzi Chases Portu-geese
  • Korall: Coral-ing Your Spirit Animal
  • Mintblå: Mexico City Move-mint
  • Varm rosa: Machu Peach-u

  Här är mina två favoriter:

  OPI Coral-ing Your Spirit Animal swatch

  Här är nyansen Coral-ing Your Spirit Animal, min absoluta favorit favorit!! Väldigt neutral men ändå lite färg på naglarna samtidigt :)

  OPI samoan sand swatch

  Och ibland vill man bara vara superneutral, då är nyansen Samoan Sand perfekt! På min hudton blir det som att inte ens ha nagellack – fast mycket mycket bättre för mina egna naglar är inte jättefina nakna just nu haha! Jag har inte riktigt skött mig enligt min egen nagel-regelbok kan man säga.

  Men man kan inte vara flawless jämt! Och då finns OPI där och täcker över alla skavanker och piggar upp närvaron med lite färg :)

  Som sagt, koden ”Helenaokt” ger -15% på ett helt köp på Perfym.se (adlink) och även på det övriga sortimentet!

  Parfym.se har även doftljus från WoodWick som jag visar i mitt senaste inlägg: Sminkbord med förvaring & doftljus från Woodwick

  - Publicidad -

  ¡Los abrazos son!

  Lea también:

  - Publicidad -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Escribo principalmente sobre belleza, pero también ofrezco destellos de la vida empresarial y la construcción de nuestra propia autocaravana. ¡Vanlife aquí vamos!

  2 COMENTARIOS

  ¡Escribir un comentario! :)

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí

  Artículos Relacionados

  Últimas publicaciones

  es_ESSpanish