Depend Gel IQ – 5 tips & recension

  Inlägget innehåller annonslänkar (adlinks) till Lyko.se

  - Advertisement -

  Depend Gel IQ är ett hemmakit för att göra gelnaglar hemma. Jag har testat det i en längre period och kan nu äntligen dela med mig av en recension!

  En hel del tips bakar jag in i inlägget också :)

  Depend Gel IQ, pure white, start kit, recension, review, hållbarhet,

  Vitt är SÅ fräscht! Här är Depend Gel IQ i nyansen Pure White (adlink).

  Depend Gel IQ – Hur gör man?

  Gellack är nagellack som appliceras precis som vanliga nagellack, med enda skillnaden att man behöver härda gellack under en ledlampa för att det ska torka. Resultatet blir nagellack som håller mycket längre än traditionella nagellack.

  - Advertisement -

  När du köper ledlampan Depend Gel IQ Start Kit (adlink) så ingår även alla produkter (förutom den färg du vill ha, det väljer du på sidan) som du behöver för att komma igång.

  Here's how:

  • Step 1: Pre-cleanser. Fukta på bomull och rengör naglarna.
  • Step 2: Base Coat. Måla naglarna med genomskinligt baslack. Härda under lampan.
  • Step 3: Depend Gel IQ Nagellack. Måla naglarna med valfri färg. Härda under lampan.
  • Step 4: Top Coat. Måla naglarna med genomskinligt topplack. Härda under lampan.
  • Steg 5: High shine cleanser. Fukta på bomull och rengör naglarna.

  Clear!

  Depend gel lack hemma, start kit, recension, review, hållbarhet, sliter på naglarna, farligt

  5 Tips när du använder Depend Gel IQ

  1. Alla 5 fingrar får inte plats under lampan samtidigt. Gör tummen först, härda den. Sedan kan du göra resten av fingrarna och härda de samtidigt under lampan.
  2. Lägg två lager baslack! Jag vet inte om det gör skillnad för alla men för mig håller naglarna mycket, mycket längre då.
  3. Det som också är bra med gellack är att om du målar på vanligt nagellack så håller det mycket bättre på gelnaglar än dina naturliga naglar! Om man är sugen på att byta färg så kan man bara måla på vanligt nagellack.
  4. Slit inte av nagellacket, då kommer dina naglar bli jätteslitna!
  5. Det finns olika sätt att ta bort nagellacket på. För mig sitter dom inte så hårt, när de börjar släppa i kanterna så kan jag försiktigt dra bort dom bara utan att naglarna blir slitna. Mina naglar har tvärtom blivit tydligt längre! Men Depend har också removers i sin IQ-serie.

  Depend Gel IQ – Recension

  Lampan: Jag gillar att den är liten, den tar nästan ingen plats alls utan ligger enkelt i min necessär med andra nagelgrejer. Dock är sladden superkort så man måste antingen ha eluttag jättenära eller en förlängningssladd.

  Application: Ingenting att klaga på! Alla Depend Gel IQ-nagellack är enkla att applicera. Behöver bara härda i 30 sekunder och lampan släcks då automatiskt. Mycket enkelt och går snabbt!

  Depend Gel IQ, poppy peach, start kit, recension, review, hållbarhet,

  Depend Gel IQ i nyansen Poppy Peach (adlink)

  Results: Jag har testat andra gellack tidigare och är mycket nöjd med resultatet, jämnt, fint och glansigt. Färgerna är jättefina! Vill köpa hem fler!!

  sustainability: Första två användningarna var jag missnöjd. Min första nagel lossnade redan efter 2 dagar. MEN sedan insåg jag att om jag lägger två lager baslack och är noggrann under appliceringen så sitter de superbra. Så problemet är löst! Med det sagt så är det ju inte salongskvalité, men för mig håller det en vecka utan en minsta skråma och vanliga nagellack kan jag knappt ha en hel dag ens.

  - Advertisement -

  Efter en vecka börjar det släppa lite i kanterna och då byter jag färg, men det ser fortfarande fint ut.

  Other: Depend Gel IQ är ett mycket billigt kit och fungerar jättebra för den prislappen. Men det märks också att man får det man betalar för. Etiketterna sitter snett och löst (vissa är katastof, Depend brukar inte kännas såhär billigt med sina andra produkter) och det är väldigt lite innehåll i allting.

  Depend Gel IQ, Light my fire, start kit, recension, review, hållbarhet,

  Depend Gel IQ i nyansen Light my Fire (adlink) är min favorit! Jag älskar aprikos!

  Summary: Lägg två lager baslack så kommer du bli nöjd! Det finns absolut bättre gellack men ett perfekt kit att börja med om du behöver spara pengar eller bara vill testa lite om detta är någonting för dig, innan du köper dyrare grejer :)

  Jag är i alla fall nöjd och vill klicka hem flera färger!

  Also read my previous posts:

  - Advertisement -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  I write mostly about beauty but also offer glimpses from the entrepreneurial life and the construction of our own camper van. Vanlife here we come!

  4 COMMENTS

  1. Hej! Jag får inte Depend lack att härda under lampan, har provat olika tider men det blir ändå en klibbig yta. Vet du varför? Mvh Helen

  Write a comment! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Related posts

  Latest posts

  en_USEnglish